• 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest
 • Vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart 2019 zullen bij de voetbalvereniging FC Uitgeest geheel in het teken staan van "100 jaar voetbal" in Uitgeest. Inmiddels is het programma helemaal rond en wordt er hard gewerkt aan de uitvoering van het geheel. Het programma ziet er (wijzigingen voorbehouden) als volgt uit:

  Vrijdag 29 maart 2019

  In het clubhuis van FC Uitgeest zal uitgebreid maar vooral ook feestelijk worden stil gestaan bij "100 jaar voetbal in Uitgeest". Op het programma staan onder andere toespraken maar is er ook een optreden van het zangkoor Time Square met een medley van memorabele voetballiedjes. Daarnaast is er de presentatie door het hetzelfde koor maar nu in samenwerking met Jaap Neele  een door de laatste geschreven clublied voor de voetbalvereniging FC Uitgeest.

  Voor deze receptie zullen specifiek uitnodigingen worden verstuurd aan lokale instanties en individuele personen die een rol hebben gespeeld of nog steeds spelen in clubvoetbal van Uitgeest. De organisatie heeft heel erg zijn best gedaan om van de laatste groep namen en adressen te achterhalen maar dat zal wellicht niet compleet zijn.

  Zaterdag 30 maart 2019

  Een echte feestdag voor jong en oud. In de ochtend starten we met een "Jeugdvoetbaldag". Voor alle categorie├źn onder 17 jaar wordt in samenwerking met de jeugdcommissie en de jeugdleiders een sport en speldag georganiseerd waarbij vooral het plezier in voetbal centraal staat maar wel met een dun laagje competitie. In het voorlopige tijdschema starten we rond negen uur met de jongste jeugd en eindigen we rond 14.30 uur met de oudste jeugd. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen.

  Gevoetbald wordt er ook en wel door de oudste junioren en senioren. Vanaf 16.30 uur is er een onderling voetbaltoernooi met als spelvorm 7 tegen 7. De aanvoerders van alle teams zullen  benaderd worden ten aanzien van hun deelname. De wedstrijdjes zullen kort zijn en ook hier staat plezier weer voorop. Prijzen zullen worden gegeven op basis van andere criteria dan alleen de uitslag.

  Rond 19.00 uur zal het voetbaltoernooi zijn afgelopen. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op het pleintje  bij de kleedkamers. Daarna kan iedereen zich opmaken voor het grote slotfeest. Bij wijze van service staat op hetzelfde pleintje de bekende patatwagen van de Goudgele Patat waar je tegen kostprijs een heerlijke snack kunt kopen.

  Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom in het clubhuis van FC Uitgeest voor het spetterende slotfeest. De muziek zal worden verzorgd door DJ Cor en zanger Bernard Karsten. Het feest is bedoeld voor alle leden, vrijwilligers, ondersteunende leden van FC Uitgeest en iedereen die voetbal in Uitgeest een warm hart toedraagt. De entree is gratis maar we zien wel toe op een te grote drukte in het clubhuis. Bewaking zal daar op letten en je misschien op momenten vragen even te wachten tot er mensen uitgaan. Het feest duurt tot uiterlijk 02.00 uur.

  We denken met bovenstaande een leuk en evenwichtig programma te hebben dat recht doet aan de mooie mijlpaal van "100 jaar voetbal in Uitgeest". Dat alles wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van: het bestuur van FC Uitgeest, de Businessclub FC Uitgeest, het ICGT en de supportersclub FC Uitgeest.