• De competitie bridge 21/22 is weer gespeeld en ondanks minder avonden konden we weer winnaars bekend maken.

  In de A-lijn werden Klaas de Groot en Peter Kossen onbetwist de winnaars van het seizoen. In de B-lijn Gré Krom en Tineke van Sambeek. Zij starten in de B-lijn en haalden de hoogste score. Zij beginnen ook volgend jaar in de A-lijn. De hoogste score in de C-lijn werd behaald door Fieneke en Joop de Beer. Zij wisten zelfs de A-lijn te behalen maar starten volgende jaar toch weer in de B-lijn. Wij feliciteren de winnaars van harte en de clubbeker is voor Klaas en Peter.

  Als bonus bridgen we nog speciale bridgeavonden op woensdag 11, 18 en 25 mei.

  Op deze avonden zijn ook belangstellenden voor onze club uitgenodigd te komen bridgen in het clubhuis van FC Uitgeest, Zienlaan 2 in Uitgeest.

  We starten met bridgen om 19.45 uur en spelen 6 keer 4 partijen. De bonus in mei geeft de mogelijkheid om ook bridgers uit te nodigen die kennis willen maken en sfeer willen proeven bij Bridgeclub Uitgeest.

  Uiteraard willen we dat u het zo leuk bij ons vindt om ook volgend jaar bij ons te mee te doen met de competitie, maar voor nu gaat het om te genieten van ons speciale aanbod.

  Onze club is als enige bridgeclub binnen Uitgeest aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB).  Naast andere voordelen krijgt u maandelijks het bridgeblad met onder meer ook spellen welke worden behandeld. Wellicht is het leuk om het spel van de week te bekijken. Hiervoor verwijzen wij u naar de verenigingswebsite  https://4061.bridge.nl/

  Heeft u vragen: U kunt bellen naar de secretaris, 0251-311922 of 06 2049 2610 

  U kunt uw deelname voor u of samen met uw partner doen via e-mail. Vermeld graag hierbij naast uw adresgegevens ook een telefoonnummer. Graag zenden aan: secrbcu_jacsintenie@kpnmail.nl   

  Wij verheugen ons u te zien op deze dagen.

  Bridgeclub Uitgeest