• Collecteweek voor het Fonds Gehandicaptensport en voor het G voetbal bij FC Uitgeest

    9 apr 2021
  • Op 29 maart is de campagnemaand gestart van het Fonds Gehandicaptensport. Tijdens deze periode zijn we in heel Nederland te zien en te horen om de sporters met een handicap in de spotlights te zetten. Ook de landelijke collecteweek is onderdeel van de campagnemaand. In de collecteweek van 4 tot en met 10 april vragen meer dan 9.000 trouwe ambassadeurs aandacht voor alle sporters met een handicap.

    Dankzij jouw donatie heeft het Fonds Gehandicaptensport in 2019 maar liefst 387 projecten ondersteund; waarmee we 42.172 mensen met een handicap hebben gestimuleerd om te gaan sporten.

    De G voetballers van FC Uitgeest doen ook weer mee met deze actie. Arie Zoon, de coördinator van het G voetbal bij FC Uitgeest, geeft aan waarom zij aan deze actie meedoen. Wij collecteren omdat sport voor iedereen mogelijk moet zijn, met of zonder handicap. Niemand mag buitenspel staan. Van elke donatie gaat 50% naar onze club! Wij staan als een team achter de sporters met een handicap.

    Klik daarom op deze link https://gehandicaptensport.digicollect.nl/fc-uitgeest en doneer uw bijdrage en zet een streep door beperking en onderstreep talent!