• Het seizoen is inmiddels al een aantal weken onderweg. De getroffen maatregelen zijn geëvalueerd door het hoofdbestuur. Alle maatregelen blijven van kracht op 1 uitzondering na. Op zaterdag worden de kleedkamers weer opengesteld voor de jeugd. Als straks de weersomstandigheden minder gaan worden, is het wenselijk dat er een plek is om om- en aan te kleden en tassen en kleding op te bergen. Hieraan is wel een aantal voorwaarden verbonden:
    • Ondanks dat kleedkamers nu beschikbaar komen, vragen wij de jeugdteams (ook van bezoekende clubs) zoveel mogelijk aangekleed in voetbaltenue op het sportcomplex te komen
    • Tot aan de jaargang O9 is het ouders toegestaan om hun kind aan- en om te kleden mits er niet meer dan 4 volwassenen in de ruimte zijn. Voor jaargangen vanaf O10 verwachten wij dat kinderen zichzelf kunnen om- en aankleden.
    • Douchen is NIET toegestaan
    • Teams leveren hun kleedkamers SCHOON op
    Deze aanpassing is in ieder geval van toepassing tot aan de herfstvakantie en wordt dan weer geevalueerd. FC Uitgeest doet een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van volwassenen. Wij verwijzen daarom nog even naar het eerder gepubliceerde artikel (https://www.fcuitgeest.nl/corona-en-de-start-van-het-voetbalseizoen-bij-fc-uitgeest/).