• De Grote Clubactie 2019. FC Uitgeest doet ook mee!

  14 sep 2019
 • De Grote Clubactie 2019. FC Uitgeest doet ook mee!

  Net als veel andere clubs doet FC Uitgeest ook dit jaar weer mee aan de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Deze loten worden één keer per jaar verkocht.

  Dit is nodig omdat FC Uitgeest, net als vele andere verenigingen financieel wel een extraatje kan gebruiken. Met deze actie kunnen de kopers van de loten ook geweldige prijzen winnen.

  De Grote Clubactie start op zaterdag 14 september, maar vraag nu alvast aan je ouders, buren, familie en collega’s of ze straks bij jou een lot à € 3,- per stuk willen kopen.

  Het lotenboekje of intekenformulier ontvangen jullie vóór zaterdag 14 september as. Let erop: FC Uitgeest houdt zich graag aan de regels en wij willen niet dat er in de dagen vóór 14 september al langs de deuren wordt gegaan voor de verkoop. Dit jaar kan je ook online loten kopen via bijgaande link: Toolbox Grote Clubactie FC  Uitgeest

  Ook dit jaar worden de bestverkopende teams extra in het zonnetje gezet door FC Uitgeest. Er zijn ook leuke prijzen te winnen voor de bestverkopende spelers.

  Kijk daarvoor op onze Facebook site FCUitgeest/groteclubactie en like deze.

  Van elk lot dat er door jullie verkocht wordt, gaat € 2,40 naar FC Uitgeest. Hiervan organiseert FC Uitgeest onder andere het jaarlijkse boardingtoernooi in december, van de opbrengst van afgelopen jaar is ook een voetbaltafel aangeschaft voor in het clubhuis.

  Hebben jullie leuke ideeën wat FC Uitgeest met het opgehaalde geld kan aanschaffen/ kan doen, dan horen we dit graag. Ideeën/suggesties kan je mailen naar jeugdsecretaris@fcuitgeest.nl Wie weet wordt jouw idee gerealiseerd!

  Dit jaar hopen wij het bedrag van vorig jaar voorbij te gaan! Wij hopen op jullie medewerking.

  Sportieve groet,

  Patrick Putter, Saskia Vonk en Olga Lingg

  Bijlagen:

  Brief aan jeugdleiders van de teams JO7 tm JO14

  Brief aan jeugdleiders van de teams JO15 tm JO19