• De Grote Clubactie. De teller tikt door!

  29 okt 2020
 • De Grote Clubactie is al weer enige tijd geleden van start gegaan en er zijn nu al 700 loten verkocht!

  Het totaal tot nu toe is natuurlijk al een topprestatie.

  Daarnaast zien lotenkopers dat het juist nu, in deze gekke tijd, belangrijk is om het Nederlandse verenigingsleven te steunen. Alle verenigingen en ook FC Uitgeest hebben de afgelopen maanden veel te verduren gehad en ook de klap van afgelopen week is te merken, nu volwassenen niet meer in groepsverband mogen sporten.

  Daarom is het belangrijk om te weten dat onze jeugdleden nog steeds loten kunnen verkopen. Veel jeugdspelers gaan nog ouderwets langs de deuren. Daarbij valt op dat veel kopers gebruik van de QR-code op het lotenboekje.

  Het is ook mogelijk om zelf online loten te kopen en dat kan via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/fusie-club-uitgeest/130561. Mocht je geen lotenverkoper aan de deur hebben gehad, dan zou het top zijn als je FC Uitgeest op deze wijze toch kunt steunen.

  Lotenboekjes kunnen tot 15 november worden ingeleverd in de brievenbus in het entreehokje bij de club of op de Kruiskamplaan 91.

  De koop van online loten is mogelijk tot uiterlijk 24 november. 

  De opbrengst is volledig bestemd voor de jeugdafdeling en het G voetbal, zodat het mogelijk is om extra activiteiten te organiseren, zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse Boardingtoernooi tijdens de Kerstvakantie in de sporthal.

  Koop een lot