• Donateursactie FC Uitgeest gericht op (groot)ouders!

    6 jun 2021
  • Weet u het nog? Op zaterdag langs de lijn kijken naar de voetbalverrichtingen van je (klein)zoon of (klein)dochter? Het lijkt al heel lang geleden en zo is het ook. Gelukkig traint onze jeugd nog en spelen zij (bijna) elke zaterdag een wedstrijd maar toeschouwers zijn helaas nog niet welkom. Naast het kijken naar de wedstrijd missen we nu ook het sociale contact met andere (groot)ouders. Even een kop koffie doen in het clubhuis of, wat later op de dag, een biertje aan de bar of op het terras. Hopelijk kan de Regio Cup doorgaan. En als dat al zo is, dan waarschijnlijk nog steeds zonder supporters. Laten we ons alvast richten op het volgende seizoen, waarbij we hopen dat alles wat zo normaal was ook weer normaal wordt.

    Omdat het clubhuis al langere tijd gesloten is, mist FC Uitgeest de nodige inkomsten hieruit. Net als vele andere sportclubs maakt de omzet in het clubhuis een voornaam deel uit van de financiële huishouding. Gelukkig is er steun vanuit de overheid en zeggen weinig leden op. Dan nog worden wij als club wel geconfronteerd met een financieel verlies over dit seizoen. Wij doen in dit kader een dringend beroep op ouders en grootouders. Wij willen u vragen om donateur te worden van FC Uitgeest. Dat kan voor € 30 per seizoen. Indien u zich nu aanmeldt als donateur, dan ontvangt u een leuke attentie voor uw (klein)kind!

    Het aanmelden voor het donateurschap gaat heel eenvoudig. Ga naar https://www.fcuitgeest.nl/ik-wil-donateur-worden en het wijst zich vanzelf. Steun de club van uw (klein)kind en meldt u vandaag nog aan!