• Er moeten nog foto’s gemaakt worden van enkele kinderen voor de voetbalplaatjes voor de JUMBO actie en sommige kinderen of ouders moeten hiervoor nog toestemming geven!

  7 jun 2019
 • FC Uitgeest Voetbalplaatjes sparen bij JUMBO Uitgeest! Heb jij al toestemming gegeven?  

  Heb jij het AVG al ingevuld?

  In september-november zal FC Uitgeest in samenwerking met JUMBO Uitgeest een sportplaatjesactie voor de vereniging organiseren. De leden zullen in deze actie de sterren zijn waarvan echte sportplaatjes gemaakt worden. Deze plaatjes zullen tijdens de actie verkrijgbaar zijn bij Jumbo Uitgeest. 

  Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

  Voor de spelers of teams die nog niet op de foto zijn gegaan, kunnen dit alsnog doen op donderdag 27 juni om 19:00 uur. Dan is de fotograaf hiervoor aanwezig op het sportpark. De betreffende kinderen gaan in hun FC Uitgeest tenue op de foto!

  Het is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze voetbalplaatjesactie, maar wél jammer als straks jouw portretje mist in het boek. Om van jouw foto zo’n fraai voetbalplaatje te maken hebben we voor deze actie wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw voetbalplaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn!

  Toestemming nodig in het kader van de AVG

  Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

  Wil je dit makkelijk online doen? Ga dan naar:  TOESTEMMING en volg de instructies. Het kost je maar één minuut tijd.

  Let op! Maak je toestemming definitief met behulp van de bevestigingsmail. Deze kan nog wel eens in de ‘spam’ terecht komen.

  Toch nog niet op de foto geweest meld dit dan via jeugdsecretaris@fcuitgeest.nl

  Foto's onder: Voetbalplaatjesactie 2012-2013 was destijds ook zeer geslaagd!