• Evenementen en activiteiten bij FC Uitgeest – meer binding met de club

  15 nov 2022
 • Naast de wekelijkse wedstrijden en de doordeweekse trainingen wil FC Uitgeest graag ook op een andere manier zijn leden binden. Wie herinnert zich niet van vroeger het Sinterklaasfeest, het Zomerkamp of recenter het ledsvoetbal en de voetbalquiz? En hoe mooi is het dat dit soort activiteiten worden georganiseerd door leden voor leden? In dat kader wil het bestuur van FC Uitgeest aangeven dat er, zowel bij senioren als jeugd, ruimte is om (meer) evenementen te organiseren.

  Specifiek voor het seniorenvoetbal, hoe leuk is het als elk team iets organiseert voor de club? Bij veel buurtverenigingen gebeurt dit ook al (denk aan Vitesse’22 en Limmen). Omdat voor het clubhuis sinds kort een verruimde openstelling van toepassing is, geeft dat ook meer ruimte om zonder vergunningen activiteiten te ontplooien. Waar zou je aan kunnen denken? Een Oktoberfest, iets rond Oud & Nieuw maar echt elk thema kan ingezet worden voor een leuk evenement. Welk team voelt zich uitgedaagd om dit als eerste op te pakken? Aanmelden kan bij Vincent van den Berg (vincent.vandenberg@fcuitgeest of 06-2260 3317). Noteer in ieder geval de voetbalquiz op zaterdagavond 4 februari 2023.

  Voor de jeugd (en dan vooral de jongste jeugd) wordt al best veel georganiseerd. Denk aan ledsvoetbal, het Sinterklaasfeest en het boardingtoernooi. Maar er is zeker nog meer ruimte om activiteiten te organiseren. In dat kader is de uitvraag welke ouders graag samen een activiteitencommissie zouden willen vormen. Een commissie vol met creatieve geesten en daadkrachtige personen. Die daarin uiteraard worden ondersteund door het jeugdbestuur. Hierbij nog de vermelding dat voor elk team die een eigen activiteit organiseert, daarvoor ook budget is vanuit de club. Zo heeft een aantal teams daarvan (deels) een trainingskamp kunnen bekostigen. Of een gezamenlijke lunch op zaterdag in de bestuurskamer. De leiders van deze teams kunnen hiervoor schakelen met hun jaargangcoördinator.

  Laten we van FC Uitgeest een nog leukere club maken dan deze al is! Wie meldt zich?

  Met sportieve groet,

  Vincent van den Berg

  Jeugdvoorzitter

   06-22603317

  Vincent.vandenBerg@FCUitgeest.nl