• Afgelopen donderdagavond 1 oktober moest FC Uitgeest de uitgestelde thuiswedstrijd tegen AGB inhalen. FC Uitgeest startte ook toen met Thijs van Eerden in de basis. Vermeldenswaardig omdat het zijn eerste ooit was. Aanvankelijk gingen de ploegen gelijk op maar het waren toch de gasten die in de 34e minuut via Jobe op 0-1 kwamen. Vlak voor rust stelde FCU orde op zaken toen de attente Max Dekker na wat heen en weer gestuiter van de bal zijn voet er tegen aan zette. 1-1.

    FC Uitgeest zette de goede lijn voort in de tweede helft. Een fraaie combinatie in de 49e minuut van de gebroeders Brouwer, Jorn bedient broer Rens die vervolgens vanaf 25 meter hard en strak raak schiet, levert een verdiende voorsprong op. Onder leiding van de sterk spelende Stan Vrouwe houdt FCU stand hoewel in de 75e minuut een tweede gele kaart voor Rens Brouwer de spanning wel even terug bracht. Ondanks een man minder bleef FCU de gevaarlijkste ploeg want Max Dekker had zomaar de tweede van de avond kunnen maken. Het bleef echter bij 2-1 voor de thuisploeg.

    De Afvallende Bal m.b.v. De Reserve Bal

    Bakkum en Krookspeler van de wedstrijd tegen AGB: Stan Vrouwe.
    Stan “the Man” Vrouwe nam als aanvoerder zijn ploeg tegen AGB bij de hand en boezemde met zijn woeste uitdrukking en imposante gestalte zoveel angst in bij de tegenstander dat ze zich wel drie keer bedachten voordat ze bij hem in de buurt kwamen. Daarmee verdiende Stan respect en dat kreeg hij van de jury. Stan gefeliciteerd.