• FC Uitgeest gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

  13 sep 2021
 • Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons ook weer in voor een zo’n hoog mogelijke opbrengst om vele leuke activiteiten te organiseren of spelmaterialen aan te schaffen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

  Verkoopboekje met QR-code

  De jeugdleden tot en met de Onder 12 zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

  Online verkoop

  Voor alle leden vanaf de Onder 13 (dus ook seniorleden) wordt een persoonlijke verkooppagina aangemaakt. Hiermee kunnen zij eenvoudig familie, kennissen en vrienden uitnodigen om digitaal loten te kopen.

  Superloten

  Seniorenteams kunnen er ook voor kiezen om zogenaamde superloten te verkopen. Per team koop je online een lot van € 150. Ook hier geldt dat 80% van de opbrengst naar de club gaat.

  We doen het samen

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Heel fijn als jullie veel loten (ver)kopen, als een ieder er 2 verkoopt, dan komen we als vereniging al heel ver!

  Onthulling Teqballtafel vanuit resultaat 2020

  In 2020 heeft de Grote Clubactie een mooie opbrengst opgeleverd. Wij willen alle verkopers daarvoor nog heel hartelijk danken. De opbrengst komt ten goede aan het voetbal, op zaterdag 18 september om 11.30 uur onthullen wij een heuse Teqballtafel. Bij onder andere AZ wordt deze tafel ingezet voor meer technische vaardigheden. Komt dat zien! En heb veel spelplezier!