• FC Uitgeest gaat voor het organiseren van extra activiteiten voor de jeugd en het G voetbal met de Grote Clubactie

  21 sep 2018
 • Leden van FC Uitgeest zijn op zaterdag 15 september gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

  FC Uitgeest gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

  Olga Lingg, jeugdsecretaris en clubcoördinator van FC Uitgeest:  "Dit jaar hopen wij met de opbrengst weer leuke extra activiteiten te realiseren voor JEUGD  en het G VOETBAL.  Hierbij denken wij aan de organisatie van het jeugdtoernooi, het Sinterklaasfeest, het Boardingtoernooi in de sporthal en de overnachting van de EFFIES. Dit zijn altijd weer bijzondere activiteiten voor de Jeugd en de G voetballers. Zonder de opbrengst van deze Grote Clubactie zou dit bijzonder lastig worden! Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!"

  FC Uitgeest  doet al vanaf de fusiedatum  mee. Vorig jaar werd er ook een mooi bedrag  opgehaald. Ook toen werd dit geldbedrag gebruikt voor het organiseren van extra activiteiten voor de Jeugd en het G voetbal.

  Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.