• Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad? Het nieuwe voetbalseizoen is van start gegaan en de Show Your Skills app heeft een aantal mooie upgrades gehad en de team indelingen en bijbehorende trainers en staff zijn aangepast  voor het nieuwe seizoen. Dus ga er weer mee aan de slag om beter te worden.

    Nieuwe leden dit seizoen hebben inmiddels een uitnodiging gekregen op de email waar zij mee geregistreerd staan bij het aanmelden en verwerkt zijn in Sportlink.

    ShowYourSkills is een innovatieve app die speciaal is ontworpen om de jeugd te helpen bij hun voetbalontwikkeling. We bieden meer dan 700 voetbaloefeningen aan, verpakt in uitdagende "challenges". Durven jullie de challenges aan te gaan en jullie prestaties vast te leggen in een video? Bij het behalen van een challenge verdienen jullie experience points, waarmee jullie kunnen stijgen in het leaderboard en tegen en/of met elkaar kunnen spelen op een leuke en interactieve manier. Dit is de perfecte manier om je technische, motorische en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. ⚡️💪🧠