• FC Uitgeest sluit zich na samenwerking AZ Alkmaar als partnerclub aan bij ShowYourSkills

    13 mrt 2023
  • In januari van 2023 kondigde ShowYourSkills een samenwerking aan met AZ Alkmaar. FC Uitgeest zal de eerstvolgende vereniging zijn die na deze samenwerking als partnerclub van AZ gebruik gaat maken van ShowYourSkills. Een mooie ontwikkeling voor alle drie de partijen.

    Met ShowYourSkills zien wij een unieke ontwikkeling op meerdere aspecten: het maatschappelijk doel om kinderen meer buiten te laten bewegen in een gamevorm, een nieuwe manier van interactie tussen spelers en trainers en wellicht ook met ouders om samen buiten hun skills vast te leggen op straat, het schoolplein, het strand of het pannaveld. Daarnaast krijgen we regelmatig de vraag om extra te trainen, met 45 jeugdteams die allemaal 2 keer per week trainen en 16 senioren elftallen kunnen we niet aan deze vraag voldoen vanwege een te kort aan trainingsvelden, ShowYourSkills biedt hier ook een uitkomst. Tot slot biedt ShowYourSkills met de verschillende soorten challenges ook de mogelijkheid om op een leuke manier fit te blijven tijdens vakanties en zo blessures te voorkomen. We zijn zeer nieuwsgierig hoe zich dit gaat ontwikkelen de komende jaren en zijn trots op de samenwerking met ShowYourSkills.

    “ShowYourSkills” Door ons verhaal te vertellen bij AZ is de opstart van FC Uitgeest snel gegaan. Wij zijn trots op deze start en hopen dat er meer zullen volgen. Alleen samen zijn wij in staat jeugdleden verder te helpen in hun ontwikkeling en hierbij de bewegingsarmoede in Nederland op de kaart te stellen.

    Alle leden van FC Uitgeest kunnen een uitnodigingsmail verwachten van ShowYourSkills om hiermee hun account te activeren. Houdt dus goed jouw E-mailadres in de gaten zoals die is geregistreerd in Sportlink en je gebruikt voor de voetbal.nl app.