• FC Uitgeest Voetbalplaatjes-Jumbo Uitgeest en AVG

  1 mei 2019
 • In september - oktober - november zullen wij in samenwerking met Jumbo Uitgeest een sportplaatjesactie voor onze vereniging FC Uitgeest organiseren. Onze leden zullen in deze actie de sterren zijn waarvan echte sportplaatjes gemaakt worden. Deze plaatjes zullen tijdens de actie verkrijgbaar zijn bij Jumbo Uitgeest.

  Het plan is om alle spelers op de foto te laten gaan. Dit wordt gedaan tijdens het jeugdtoernooi op donderdag 30 mei. De leiders krijgen in het wedstrijdschema een moment waarop ze zien wanneer hun team op de foto kan. Kinderen gaan in hun tenue op de foto in de daarvoor aangewezen ruimte.

  Is jouw team of ben je zelf niet aanwezig op 30 mei! Dan willen wij jou graag op woensdag 29 mei om 19 uur op de foto zetten.

  AVG! 

  Iedereen is inmiddels op de hoogte dat we ook als vereniging toestemming moeten hebben voor het plaatsen van fotos’s. De digitale link voor de AVG toestemmingen:Toestemming Plaatjesactie

  Hierin volgt de instructies om toestemming te geven dat jij (16 jaar en ouder) of je ouders (indien jonger dan 16 jaar) toestemming geven. Zonder deze toestemming mogen wij de foto niet plaatsen en zal de foto ontbreken in dit unieke fotoboek!

  Onverwachts toch niet op de foto geweest meld dit dan via jeugdsecretaris@fcuitgeest.nl