• FC Uitgeest WK Onder 7 in het nieuw gestoken

    13 sep 2021
  • Al jarenlang wordt bij FC Uitgeest een heus WK gespeeld. Elke zaterdagochtend wordt heel vroeg een onderling toernooi gespeeld. Jongens en meisjes van 6 jaar spelen dan in een 4-tegen-4 partijvorm een 3-tal wedstrijden. Zij doen dat in het tenue van landen als Nederland, Duitsland, Spanje en nog meer vooraanstaande voetballanden.

    Nadat een groot deel van de vereniging in het nieuw was gestoken, kon de Onder 7 niet achterblijven. Op zaterdag 4 september mochten zij voor het eerst het nieuwe tenue dragen en wat ziet het er goed uit! Dank gaat uit naar de sponsors die de nieuwe tenues mogelijk hebben gemaakt.

    Wij zetten ze elk nog een keer apart in het zonnetje binnenkort. Veel dank gaat uit naar Jeroen Rozema die zich, net als 5 jaar geleden, vol energie heeft ontfermd over de keuze en aanschaf van de nieuwe tenues. Tenues die uiteraard bij Intersport Veldhuis zijn afgenomen.

    Wil je de nieuwe tenues live komen aanschouwen of ben je 6 jaar en wil je meedoen? Dat is elke zaterdagochtend mogelijk van 8.45 tot 9.45 uur. Aanmelden kan via www.fcuitgeest.nl/inschrijven of via jeugdvoorzitter@fcuitgeest.nl.