• Gezocht: leden voor de Activiteitencommissie jeugd

  5 dec 2020
 • FC Uitgeest is een club waarin zeker voor de jongste jeugd veel activiteiten worden georganiseerd. Denk aan Sinterklaas, het boardingtoernooi, het Discovoetbal en de F-overnachting. Deze activiteiten worden georganiseerd binnen de betreffende secties zelf. Ook in Coronatijd proberen we zoveel mogelijk te doen wat we in normale tijden ook doen. En eigenlijk willen we nog wel meer doen, juist om het niet/minder kunnen voetballen te compenseren.
   
  Het jeugdbestuur van FC Uitgeest vindt het belangrijk dat er binding blijft met jeugdleden. Ook in dit kader is het zo dat vele handjes het werk lichter maken. Daarom zijn wij op zoek naar personen die de activiteitencommissie willen vormen. Dit kunnen goed gemotiveerde ouders zijn. Maar ook ambitieuze jongens en meisjes in de Bovenbouw (O13 t/m O19). Hoe leuk is het om voor je eigen sectie een activiteit te organiseren? Niet alleen leuk maar ook heel leerzaam en vaak wordt dit vanuit de opleiding gestimuleerd.
   
  Dus: wie meldt zich voor een te vormen activiteitencommissie? Belangstelling kun je doorzetten naar jeugdvoorzitter@fcuitgeest.nl . Heb je vragen, dan kun je bellen met Vincent van den Berg op 06-2260 3317. Wil je niet deelnemen aan de commissie maar heb je wel goede idee├źn over een te organiseren activiteit? Geef die dan ook door!