• Grote Club Actie van start gegaan op zaterdag 24 september

  30 sep 2022
 • Op Zaterdag 24 september is de Grote Club Actie van start gegaan en FC Uitgeest doet daar ook weer aan mee. Elk jaar verkopen onze (jeugd)leden een mooi bedrag aan loten waarmee leuke dingen gedaan kunnen worden. Denk o.a. het boardingtoernooi maar ook aan het tafelvoetbalspel en de Teqballtafel. Voor dit jaar willen we van het verkoopbedrag ook weer een aantal evenementen organiseren, zowel voor de jongste als de oudere jeugd. Belangrijk om te weten: als elk lid minimaal 2 loten verkoopt, dan halen we al ons streefbedrag van € 5.000! Dat lijkt geen onmogelijke opgave.

  Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat. Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

 • Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat. Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

  De Online verkoopmethode

  Deze verkoopmethode geeft jouw vereniging en jouw leden de mogelijkheid om simpel en snel online loten te verkopen. Je deelt simpelweg de link van de (persoonlijke) verkooppagina via WhatsApp, social media en e-mail en voilà: je verkoopt loten.

  Mocht je geen lotenverkoper aan de deur hebben gehad, dan zou het top zijn als je FC Uitgeest op deze wijze toch kunt steunen.

  Het is ook mogelijk om zelf online loten te kopen en dat kan via de volgende link: Steun FC Uitgeest - Grote Clubactie .

 • De jeugd tot en met de Onder 12 wordt door hun leiders voorzien van een lotenboekje. Voor alle leden wordt een persoonlijke verkooppagina gemaakt. Hiervoor wordt een e-mail gezonden naar het bij de vereniging bekende mailadres.  Vorig jaar lukte het om maar liefst € 4.797,72 op te halen. De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

  Allen veel succes gewenst en zowel lotenverkopers als -kopers alvast heel hartelijk bedankt!