• Grote Club Actie. Verkoper gemist? Geen probleem! Je kunt nog tot en met 30 november loten kopen!

    24 nov 2020
  • Vandaag is er nog een speciale nieuwsbrief verzonden naar de leden, vrijwilligers en relaties van FC Uitgeest. In deze nieuwsbrief wil FC Uitgeest graag aandacht vragen voor de Grote Club Actie. Door het verkopen van loten verkrijgt de vereniging de nodige financiële middelen om bijvoorbeeld allerlei jeugdactiviteiten te organiseren. Zeker in tijden dat ‘normaal’ voetballen beperkt mogelijk is en er geen gebruik van het clubhuis mogelijk is, is elke euro welkom.

    De jeugd van FC Uitgeest is al fanatiek langs de deuren geweest, wat maakt dat er nu al bijna € 3.700 is opgehaald. Een heel mooi bedrag, het streven is echter € 5.000. Daarom doen wij een dringend beroep op alle leden en relaties om onze club te steunen door 1 of meerdere loten te kopen. Van elk lot gaat 80% naar de vereniging! En je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.

    Kopen van loten gaat heel gemakkelijk door gebruik te maken van de volgende link: Koop hier een lot van de Grote Club Actie  Steunen jullie onze vereniging door minimaal 1 lot te kopen? Dank en tot gauw bij FC Uitgeest!