• 'Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd'. Arie Dibbets en Wim Beentjes ontvingen Koninklijke Onderscheiding.

    30 apr 2021
  • Ieder jaar is er de lintjesregen. Op de laatste werkdag vóór Koningsdag krijgen heel veel Nederlanders een Koninklijke onderscheiding.

    Burgemeester Nieuwland heeft maandagmorgen 26 april 2021 (Lintjesdag) vier Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan vier Uitgeesters, waaronder twee vrijwilligers van FC Uitgeest.

  • De heer Arie Dibbets – in 1986 gestart met vrijwilligerswerk voor de Postma-stichting (papierinzameling voor de kerk), tien jaar daarna actief geworden bij voetbalclub FC Uitgeest (aanleg en onderhoud van het groen) en sinds 2000 contactpersoon voor de Protestante kerk in Uitgeest. Arie is benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. 

  • De heer Wim Beentjes – sinds 1965 lid van voetbalclub FC Uitgeest, daar medeoprichter van de supportersvereniging, waarbij hij penningmeester en voorzitter was. Via de supportersvereniging organiseerde de heer Beentjes dat ouderen die slecht ter been waren toch de klaverjasdrives konden bezoeken. Daarnaast onderhoudt hij de kerkelijke tuin en zit hij in de werkgroep van kerkhofwerkers. Wim is benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau.

  • Beide heren hebben dit verdiend en de verenging FC Uitgeest feliciteert Arie en Wim met deze koninklijke onderscheiding.