• Hup samen naar buiten nu. Niet opgeven. lekker voetballen!

  4 sep 2018
 • Het Nederlands voetbal heeft een wat mindere periode achter de rug, maar ondanks dat hebben we het volste vertrouwen in de toekomst. De KNVB kijkt met een positieve blik vooruit, vooral ook geïnspireerd door de recente successen rondom de OranjeLeeuwinnen en Oranje Onder-17; beide Europees kampioen! En wat te denken van de ontelbare en enthousiaste vrijwilligers die wekelijks actief zijn bij hun amateurvereniging, de meer dan één miljoen KNVB leden die wekelijks met plezier voetballen bij hun club en samen de basis vormen voor toekomstige successen.

  Natuurlijk zijn prestaties belangrijk, zeker in de top, maar het gaat ook om het plezier in het spel. Dat is de reden waarom zoveel mensen in Nederland iets met voetbal hebben, daar moeten we ons ook op blijven focussen .

  Ook FC Uitgeest heeft er zin in!

  In de zomerperiode is er weer hard gewerkt door onze vrijwilligers in samenwerking met verschillende bedrijven om de accommodatie verder te verfraaien. Het resultaat mag er zijn:

  -       De kantine is veranderd in een clubhuis. In de zomerperiode is er hard gewerkt en is het clubhuis gerenoveerd en heeft een compleet nieuwe look gekregen. Wilt u het zien kom dan in het weekend eens langs op het sportpark om een van de vele wedstrijden te bekijken. Voor de spelers en speelsters is het  altijd leuk als er toeschouwers  aanwezig zijn. Hoe meer, hoe beter! En loop dan ook eens binnen in het clubhuis. U bent van harte welkom!

  -       FC Uitgeest heeft een nieuwe website, club tv en voetbal app in gebruik genomen, zodat u altijd inzage heeft in de laatste actualiteiten. Programma, uitslagen, standen, trainingstijden, agenda, nieuwsberichten en voetbalverslagen. U kunt dit vinden op de website of op de voetbal-app.

  -       Het B-veld heeft een volledige renovatie gekregen en wij hopen daarmee een verbeterd veld tot onze beschikking. Helaas was de tropische temperatuur een spelbreker in de groei van het gras van de velden.

  De eerste wedstrijden zijn gespeeld en ook wordt er weer volop getraind. Afgelopen weekend was het weer een genoegen om na de stille voetbal loze maanden weer te mogen voetballen of om naar een wedstrijd. Komt u ook eens kijken. Op zaterdagochtend om 8:45 uur spelen de allerjongsten een serie wedstrijden. Nederland, Spanje, Argentinië, Frankrijk en andere toplanden spelen een heuse WK. Op het trainingsveld krijgen de kinderen van 5 jaar de eerste beginselen van de voetbalsport.

  De vereniging wenst alle actieve sporters, vrijwilligers en toeschouwers een geweldig sportief seizoen.

  FC Uitgeest cijfers in beeld

  Spelende leden:                                             890 personen

  Niet Spelende Leden en Donateurs:              270 personen

  Vrijwilligers FC Uitgeest en ICGT                  650 personen

  Teams                                                            69