• IN MEMORIAM

  Arie Hollenberg

  15 maart 1954 – 8 september 2019

  Afgelopen zondag 8 september is Arie Hollenberg overleden. Hij is 65 jaar geworden.

  In het verenigingsleven is Arie altijd een inspiratie geweest. Mede door de diverse manieren waarop hij zich heeft ingezet als vrijwilliger.

  Zowel bij de voetbal als bij de korfbal. Hij was de laatste Jeugdvoorzitter van VVU, leider en organisator van het Zomerkamp. Deed bardiensten tijdens het Pinksterentoernooi, bestuursdiensten op zondag en was betrokken bij de organisatie van verschillende evenementen binnen FC Uitgeest of VVU.

  Maar bovenal was Arie supporter van zijn voetballende zoons. En later als supporter van FC Uitgeest 1, waar hij alle wedstrijden bezocht.

  Ons medeleven gaat uit naar de familie. Wij wensen Ria, de kinderen Stefan en Sabine, Martin en Marjolein  en de kleinkinderen heel veel sterkte toe met dit verlies.

  Er is gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren op vrijdag 13 september van 19:00 uur tot 20:00 uur in de aula van het Uitvaartcentrum Barbara, Niesvenstraat 12 te Uitgeest.

  De crematieplechtigheid wordt gehouden op zaterdag 14 september om 11:30 uur in crematorium Waerdse Landen, Krusemanlaan 5, 1701 VN Heerhugowaard.

  Correspondentieadres: Verzetstraat 1940-1945 nr. 18, 1911 EW UItgeest