• IN MEMORIAM Wil Klein 9 maart 1949–28 april 2021

  29 apr 2021
 • Foto: Marianne Jonker

  Afgelopen donderdag 29 april is Wil Klein overleden. Hij is 72 jaar geworden.

  Wil was al sinds jaar en dag actief voor de Vereniging. Als oud bestuurslid van VVU verhuisde hij mee naar FC Uitgeest waar hij gewoon doorging met wat hij leuk vond; helpen.
  Ook was Wil een van de medeoprichters van het inmiddels befaamde ICGT toernooi waar hij ook nog steeds een actieve rol had. Mede dankzij Wil is dit toernooi zo groot geworden.
  Bij FC Uitgeest was hij de laatste jaren actief als materiaalman. Nieuwe ballen, watertassen enzovoort; Wil zorgde dat het geregeld werd. Daarnaast zorgde hij ook voor het drukwerk. Van het voormalige clubblad tot het programmaboekje van FC Uitgeest 1; alles was bij Wil in goede handen.
  Wil was een clubman in hart en nieren, of zoals hij zelf altijd zei; ‘de club zit nu eenmaal in mijn bloed, dat kan ik niet loslaten’

  Wij zullen Wil ontzettend missen.

  Ons medeleven gaat uit naar zijn familie. Wij wensen hen en met name zijn vrouw Hennie en Frank en Saskia en kleinkinderen heel veel sterkte toe met dit verlies.

  Op dinsdagavond 4 mei is er bij IJmond Uitvaart, Laan van Assumburg 95A in Heemskerk vanaf 18:30 tot 19:30 uur gelegenheid om afscheid te nemen te nemen en de familie te condoleren.

  De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

  Correspondentieadres: Wiekenlaan 84 , 1911XS Uitgeest