• Lidmaatschap FC Uitgeest

  Lidmaatschap FC Uitgeest  Voetbal is de grootste sport van Nederland. Miljoenen mensen beleven–zowel actief als passief–plezier aan voetbal. Ook in Uitgeest is FC Uitgeest de grootste sportvereniging en wij zijn er voor iedereen die wil voetballen. Voor jongens en voor meisjes, voor heren en voor vrouwen Ook is er binnen de vereniging een actieve G voetbal sectie, zowel voor de jeugd als voor de senioren.

  Sfeer proeven

  Als je overweegt lid te worden, neem dan contact met een coördinator of met de ledenadministratie. Of kom eens langs om sfeer te proeven. Wil je eerst een aantal proeftrainingen volgen? Dat kan natuurlijk! Vul het Aanmeldingsformulier in en vermeld bij Opmerkingen ‘Proeftrainingen’. Hierna wordt door de betreffende sectiecoördinator contact met je (ouders) opgenomen om je verder te informeren.

  Je kunt maximaal 4 gratis proeftrainingen meedoen en we hopen dat je hierna ook echt lid wilt worden bij FC Uitgeest.

  Voorbehoud van het volgen van proeftrainingen is dat daarvoor ruimte moet zijn. Het kan dus zijn dat we je pas op een later moment de proeftrainingen kunnen aanbieden.

  Waarom lid worden FC Uitgeest?

  Je voetbalt al in de tuin, op straat of in je slaapkamer. Je weet het nu zeker: je wilt echt op voetbal! Ben je 5 jaar of ouder? Dan ben je oud genoeg om lid te worden van FC Uitgeest.

  Op het prachtige sportpark De Koog is het heerlijk om te sporten. Het sportpark is vanuit alle kanten van het dorp makkelijk en veilig bereikbaar. Voor elke jongen en meisje is voetbal een sport waar je in teamverband lekker kan bewegen samen met  je vriendjes en vriendinnen, buurjongens of buurmeisjes of met andere klasgenoten. Daarnaast worden er jaarlijks allerlei extra activiteiten georganiseerd.

  Voor degene die belangstelling heeft om te gaan voetballen, kunnen zich nog steeds aanmelden. De laatste maanden hebben al veel jongens en meisjes zich aangemeld. Zij trainen ondertussen al mee en hebben misschien al een wedstrijd mee mogen voetballen.

  Wekelijks sporten op een prachtige sportaccommodatie en die dan voldoet aan alle eisen om te  kunnen sporten.

   

  Het sportpark is vanuit alle kanten van het dorp makkelijk en veilig bereikbaar.

   

  Voetballen met jongens of meisjes van jouw leeftijd.

   

  De training wordt verzorgd door enthousiaste trainers waarbij een beroep wordt gedaan op ouders om te assisteren. Begeleiding op wedstrijddagen is veelal in handen van ouders, coaching kan verzorgd worden door de trainer(s).

   

  Sporten tegen een betaalbare contributie. Deze contributie kan betaalbaar blijven als (ouders van) leden ook een bijdrage leveren in tijd. Bijvoorbeeld als trainer of begeleider, scheidsrechter maar zeker in het geval van het uitvoeren van verenigingstaken als clubhuisdienst en wedstrijdsecretariaat.

   

  Bij de jeugdelftallen hoef je geen voetbaltenue aan te schaffen. Deze wordt verzorgd door de vereniging.

   

  Naast het voetbal worden diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals het Sinterklaasfeest, EFFIES Overnachten, Boardingtoernooi, (Internationale) Toernooien.

  SMC Uitgeest heeft een sportspreekuur bij FC Uitgeest. 
  Het sportspreekuur is op maandagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur. 
  Tijdens het sportspreekuur wordt er advies gegeven over je blessure, de herstelverwachting en de best mogelijke manier om je sport te hervatten. 

  Heb je blessure of klachten, ga dan gerust even langs! 

  Voorbehoud

  Na aanmelding wordt je aspirant lid. Met de sectie-coördinator wordt er kortgesloten of jij geplaatst kan worden in een team. De betreffende sectie-coördinator zal jou na aanmelding hierover informeren.

  De volgende mogelijkheden zijn dan van toepassing:

  1. Als er plaats in een team, dan kan het aspirant lidmaatschap worden omgezet naar een lidmaatschap.
  2. Is er nog geen plaats in een team, dan is het mogelijk om voorlopig alleen te trainen. Ook dan wordt aspirant lidmaatschap omgezet naar een lidmaatschap.  De contributie zal hierop worden aangepast!
  3. Is er ook geen ruimte om te trainen, dan word je in principe pas vanaf het volgende seizoen lid. Uiteraard word je dan wel ingedeeld in een team en kun je trainen. Mocht er in de loop van het seizoen wel ruimte komen (bijvoorbeeld omdat er een nieuw team wordt opgestart), dan kun je uiteraard dan instromen.
  4. Je besluit om voorlopig nog geen lid te worden!
 • Lidmaatschap FC Uitgeest

  Jeugdsportfonds                                                        Iedere sportclub wil natuurlijk dat alle kinderen kunnen sporten. Ook kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor contributie en de benodigde attributen. U weet als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderen kunnen meedoen. U wilt niet dat een kind moet stoppen of niet kan beginnen met sporten omdat er thuis niet voldoende geld is. Het Jeugdsportfonds kan helpen met een bijdrage in de contributie of de aanschaf van benodigde sportattributen.

  Medewerkers van sportclubs kunnen zelf geen aanvraag voor een bijdrage doen, dat doen onze intermediairs. Wat u wel kunt doen is zorgen dat de bezoekers van uw club weten dat het Jeugdsportfonds bestaat. Wie weet kennen zij gezinnen die wel een steuntje kunnen gebruiken. U kunt bij het lokale of landelijke Jeugdsportfonds informatiemateriaal opvragen waarmee u de bezoekers  kunt informeren. Laat kinderen niet aan de zijlijn staan, meedoen is belangrijk! Meer informatie hierover is te vinden op Jeugdfonds Sport en Cultuur

  Zichtbaarheid Voetbal.nl (app & website) / KNVB Wedstrijdzaken app

  JE NAAM EN FOTO BIJ VOETBAL.NL                         

  Bij je KNVB account kun je voor Voetbal.nl instellen hoe je naam en foto getoond worden voor andere gebruikers van Voetbal.nl. Dit kan je direct na het inloggen via de Voetbal.nl app doen of binnen de Voetbal.nl app via het menu Instellingen > Mijn persoonsgegevens. Om het via de Voetbal.nl website aan te kunnen passen klik je bij jouw profiel op Instellingen.  Meer informatie hierover kan je vinden via onderstaande webpagina.

  Zorg voor een correcte en herkenbare pasfoto op je Digitale Spelerspas!                                          

  De spelerspasfoto op de digitale spelerspas kan je toevoegen of aanpassen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor het begin van komend seizoen, maar uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

  Mutaties en adreswijzigingen                               

  Adreswijziging, wijziging contactgegevens of wijziging van incassonummer kunt u via de mail doorgeven aan ledenadministratie@fcuitgeest.nl 

  Verenigingsjaar                                                       

  Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het volgende jaar. Er is altijd een contributieverplichting tot het einde van het seizoen (30 juni). Een opzegging dient derhalve uiterlijk 31 mei van elk kalenderjaar in ons bezit te zijn.

  Collectieve Verzekeringen KNVB                         

  Ten behoeve van de leden van de amateursectie heeft de KNVB een collectieve ongevallenverzekering en een collectieve aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Ten behoeve van (verenigings- en assistent) scheidsrechters, secretarissen en tijdwaarnemers is er een collectieve rechtsbijstandverzekering afgesloten door de KNVB.

  KNVB Collectieve Ongevallen en Aansprakelijkheidsverzekering

  Overschrijvingen of opzeggingen

  Wat ook belangrijk is om te weten is het volgende: in de zomerperiode werken de KNVB en de verenigingen aan een flink aantal administratieve zaken, waaronder de ledenadministratie. 
  De datum van 15 juni is daarbij een belangrijke: iedereen die op die datum nog geregistreerd staat als lid van een vereniging, betaalt de contributie voor het nieuwe seizoen aan die vereniging en (via de vereniging) aan de KNVB.

  Overschrijving

  Wie naar een andere vereniging wil overstappen moet dat vóór 15 juni schriftelijk aangeven, via ledenadministratie@fcuitgeest.nl

  Stoppen met voetbal

  Wie wil stoppen met voetballen moet dit bij de ledenadministratie vóór 1 juni schriftelijk (kan ook via mail ledenadministratie@fcuitgeest.nl ) aangeven, zodat we kunnen zorgen voor een tijdige uitschrijving bij de KNVB. 
  Die 14 dagen hebben wij nodig om alles op tijd te kunnen verwerken. 

  Kijk verder op de andere webpagina’s over het lidmaatschap bij FC Uitgeest

  Aanmeldformulier FC Uitgeest

  Contributie FC Uitgeest

  Privacy en Veiligheid  

  Procedure Overschrijvingen  

  Opzeggen Lidmaatschap  

  Ledenadministratie FC Uitgeest                           

  Ben Vredenburg, Pr. Beatrixlaan 59, 1911 HP Uitgeest

  Mailadres: ledenadministratie@fcuitgeest.nl