• JUMBO Uitgeest: Spaar de toppers van FC Uitgeest

  5 sep 2019
 • Zeven jaar geleden was de 1e keer dat wij, in samenwerking met JUMBO Uitgeest, een  uniek voetbalplaatjesalbum hebben gemaakt. Dit jaar houden wij deze geweldige actie opnieuw. Een album waar alle stervoetballers/sters van FC Uitgeest zichzelf presenteren. Vanaf maandag 9 september gaat het sparen echt beginnen. Jullie, en jullie ouders, krijgen bij iedere €10,- of een actieproduct 1 pakje plaatjes gratis. Zaterdag, 7 september, gaan de leiders de boeken uitdelen per team.

  Ieder album heeft zijn eigen persoonlijke cover.

  Ook wij hebben, in onze jeugd, altijd voetbalplaatjes van de bekende voetballers van de grote clubs van Nederland en Europa gespaard. De spanning als je weer een plaatje bemachtigde en de teleurstelling als je weer een dubbele had, die je vervolgens wel weer kon ruilen. Ouders, vrienden, kennissen, buren, opa’s en oma’s worden gevraagd om te helpen met de verzamelwoede. Het vol krijgen van het album is dan ook een gezamenlijk project, zeker als je hem eerder vol hebt dan de anderen.

  Naast dit geweldige voetbalplaatjesboek biedt FC Uitgeest jou de mogelijkheid om een poster, mok of sleutelhanger te bestellen met daarop je eigen voetbalplaatje! Bestel deze unieke items voor 13 oktober en haal ze vanaf week 45 op.

  Als afsluiting van de actie zal er ook nog begin november 2019 een ruilbeurs in het clubhuis worden georganiseerd van FC Uitgeest.

  Een album zoals deze zal altijd van waarde zijn. Over een aantal jaren kijk je terug in dit unieke album om leuke herinneringen op te halen.

  Tot slot wensen wij een ieder veel succes en plezier bij het compleet krijgen van dit album.

  Met sportieve groet,

  Bestuur FC Uitgeest