• Kleding FC Uitgeest

  Kledingleverancier en kledingsponsor

  Intersport Veldhuis uit Beverwijk is de kledingleverancier en kledingsponsor van de vereniging. Intersport Veldhuis, met zijn jarenlange ervaring en kennis als sportkledingspecialist, heeft samen met JAKO een clubkledinglijn ontwikkeld zodat wij er als leden van de vereniging er goed verzorgd en professioneel uit zien.

  Bij Intersport Veldhuis krijgen de leden van FC Uitgeest 10% korting op de aankoop van voetbalschoenen en andere voetbal gerelateerde artikelen. Uitgezonderd op aanbiedingen. Het enige wat je hoeft te doen in de winkel aangeven dat je lid bent van FC Uitgeest en een Intersport Veldhuis klantenkaart laat aanmaken. Met deze kaart spaar je extra voor korting op al je overige aankopen.

  Op de website: https://fcuitgeest.clubwereld.nl/  is de speciale FC Uitgeest pagina waar je de complete nieuwe clublijn kan bekijken en evt. trainingspakken, jacks, sporttassen en sweaters kan bestellen. Heb je een sponsor gevonden voor bijv. tassen, trainingspakken etc.? Ga dan eens bij Intersport Veldhuis langs en breng eens een bezoek aan de teamshop showroom.

  Hier word je uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden en zal tegen speciale FC Uitgeest condities een offerte gemaakt worden.

  Vervanging tenues of aanschaf nieuwe tenues.

  Dit kan alleen via de vereniging worden gedaan. Zowel bij de jeugd als bij de seniorenelftallen gebeurt dit via de kledingbeheerder Hans Ploeg.

  Procedure:

  Om ervoor te zorgen dat de uitstraling van onze leden optimaal blijft hanteren we voor de tenues van alle jeugdteams en vrouwenteams een zogenaamde houdbaarheidsperiode.

  De kleding co├Ârdinator van de vereniging is Hans Ploeg hij houdt bij wanneer de kleding aan vervanging toe is. Natuurlijk kunnen er tussentijds vragen zijn met betrekking tot de kleding of over de aanschaf van aanvullende artikelen, zoals trainingspakken of kledingtassen. Ook hiervoor is Hans Ploeg het aanspreekpunt binnen de vereniging. (kleding@fcuitgeest.nl)

  Voor de mannen senioren is er geen kledingfonds. Voor de vrouwen senioren is er wel een kledingfonds.

  Omdat wij voor alle elftallen van de vereniging een uniform tenue willen hebben, moet bij vervanging de kleding via de vereniging worden aangeschaft. Ook hiervoor is Hans Ploeg het aanspreekpunt. (kleding@fcuitgeest.nl)