• Kleding FC Uitgeest

  Kledingleverancier en kledingsponsor

  Intersport Veldhuis uit Beverwijk is m.i.v. 2010 de kledingleverancier en kledingsponsor van de vereniging. De vereniging is blij met deze samenwerking. Intersport Veldhuis, met zijn jarenlange ervaring en kennis als sportspecialist, heeft samen met JAKO een clubkledinglijn ontwikkeld zodat wij er als club goed verzorgd en professioneel uit komen te zien.

  Daarnaast doet Intersport Veldhuis ook wat extra’s voor de leden van FC Uitgeest. Alle leden krijgen 10% korting bij de aankoop van voetbalschoenen en andere voetbalspullen.* Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is dat je in de winkel vertelt dat je lid bent van FC Uitgeest en een Intersport Veldhuis klantenkaart laat aanmaken. Met deze kaart spaar je ook nog eens voor korting op al je overige aankopen.

  Op de website: www.intersportveldhuis.nl bij de link verenigingen komt een speciale FC Uitgeest pagina waar je de complete nieuwe clublijn kan bekijken en evt. trainingspakken, jacks,  sporttassen en sweaters kan bestellen. Heb je een sponsor gevonden voor bijv. tassen, trainingspakken etc.? Ga dan eens bij Intersport Veldhuis langs en breng eens een bezoek aan de teamshop showroom.

  Hier word je uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden en zal tegen speciale FC Uitgeest condities een offerte gemaakt worden.

  *Uitgezonderd aanbiedingen

  Vervanging tenues of aanschaf nieuwe tenues.

  Dit kan alleen via de vereniging worden gedaan. Zowel bij de jeugd als bij de seniorenelftallen gebeurt dit via de kledingbeheerder Stefan Cnossen.

  Procedure:

  Voor alle tenues van alle jeugdteams en vrouwenteams wordt er een houdbaarheidsperiode gehanteerd. De coördinator van het Kledingfonds Stefan Cnossen houdt bij wanneer de kleding van elk team aan vervanging toe is, zodat er daarna nieuwe kleding wordt aangeschaft. Natuurlijk kan er tussentijds vragen zijn over de kleding of aanschaf van aanvullende artikelen, zoals trainingspakken of kledingtassen. Voor de jeugd is hiervoor  Stefan Cnossen (kleding@fcuitgeest.nl   ) het aanspreekpunt.

  Voor mannen senioren is er geen kledingfonds. Wel is er een kledingfonds voor de vrouwen senioren. Omdat wij voor alle elftallen een uniform tenue willen hebben, moet bij vervanging de kleding via de vereniging worden aangeschaft. Ook de aanschaf van trainingspakken of kledingtassen is mogelijk. Hiervoor is eveneens Stefan Cnossen ( kleding@fcuitgeest.nl ) het aanspreekpunt.