• Op zich is de inschrijvingstermijn gesloten maar Vincent van den Berg heeft nog de mogelijkheid aangeboden om deel te kunnen nemen. Inschrijven is dan ook mogelijk tot en met vrijdag 8 februari!  

    Deelname is nog steeds mogelijk en je dient een link te hebben met FC Uitgeest (als lid, als ouder, als vrijwilliger, als supporter, etc.).

    Voetbal wordt overal ter wereld gespeeld en bekeken door jong en oud. In onze voetbal quiz zitten vragen over de Nederlandse Eredivisie, de verschillende Europese competities, EK’s, WK’s en nog veel meer. Wie scoorde dat ene doelpunt, beging die overtreding of maakte die mooie actie? Weet jij het nog? In de quiz zijn er ook vragen opgenomen over FC Uitgeest, USVU en VV Uitgeest. Dus het wordt zeker een feest der herkenning. Naast actieve deelname aan de quiz gaat het vooral om het hebben van een hele gezellige avond. Dus hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

    Wil je meedoen stuur dan een e-mail naar vincent.vandenberg@ziggo.nl en heb je nog vragen dan is Vincent bereikbaar op 06-2260 3317.

    In ieder geval tot zaterdag 9 februari. De quiz begint om 20:30 uur. Het clubhuis is vanaf 20:00 uur geopend! Ook supporters zijn op deze avond van harte welkom!