• De overschrijvingsperiode is op 15 juni om 23.59 uur afgesloten. Een groot aantal spelers van het 1e team hebben aangegeven dat zij stoppen of lager willen gaan voetballen. Ook enkele spelers hebben voor hen moverende redenen gekozen voor een andere vereniging. Onze supporters zien daardoor in het volgende seizoen een andere opstelling. Enkele jeugdspelers hebben in het afgelopen seizoen al speelminuten gemaakt en ook voor het komende zullen deze jeugdspelers en enkele nieuwe gezichten, samen met vertrouwde spelers het nieuwe elftal gaan formeren.

  Bij FC Uitgeest zijn m.b.t. de selectie de volgende mutaties genoteerd.

  Onderstaande spelers komen de selectie versterken.

   

  Komt over van:

  Jermaine Brigita

  ONS Sneek

  Daniel Flierman

  Zaandijk

  Terence de Jong

  ODIN

  Hielke van der Laan

  ODIN

  Kjell Smit

  Kolping Boys

  Tim Taylor

  ADO’20

  Een speciaal welkom ook voor Yazan Najjar. Een vluchteling uit Syrië, die in zijn jeugd in Syrië op een hoog niveau heeft gevoetbald en nu inmiddels een nieuwe plek in Nederland heeft gevonden.

  Onderstaande selectiespelers vertrekken of gaan stoppen.

   

  Gaat naar:

  Danny Adrichem

  DEM

  Jorn Brouwer

  gestopt

  Jordy Duijn

  gestopt

  Mats Idema

  gestopt

  Mike Olgers

  SDZ

  Tinus Putter

  gestopt

  Tim uit den Bogaard

  lager voetballen

  Het komende seizoen gaat het eerste team weer spelen in de 1e Klasse. Hoe de indeling er precies uit komt te zien is nog onbekend. Het is wel te verwachten dat de kampioen van de 2e klasse Vitesse’22 een van de nieuwe verenigingen zal zijn en dat is natuurlijk mooi een derby tegen onze voetbalvrienden uit Castricum. In de nacompetitie worden er nu nog diverse wedstrijden gespeeld, voordat het duidelijk is wie er promoveert en wie degradeert! Pas daarna kan de KNVB de competitie-indelingen bekend gaan maken. We hopen dat we het komende seizoen weer mogen genieten van mooie wedstrijden tegen aansprekende tegenstanders. We zijn benieuwd hoe onze selectie zich weet te manifesteren. Hilmar de Groot en Frans Stam zijn voor het volgende seizoen de trainersvan het eerste elftal.

  Het tweede elftal speelt ook het komende seizoen in de Hoofdklasse. Ook hier is het nog onduidelijk hoe de indeling er straks uitziet.  Na vele jaren als trainer van het 2e elftal en diverse jeugdteams is er afscheid genomen van Tom Smit. Voor het komende seizoen is Robert Venbroek de trainer van ons tweede elftal.

  Wij wensen alle spelers, trainers en begeleiders een plezierige vakantie en voor het komende seizoen veel succes en voetbalplezier.