• RABOBANK HELPT BIJ BETALING VAN DE CONTRIBUTIE!

  13 jul 2024
 • Rabobank ondersteunt sportlidmaatschap jongeren

  Rabobank ondersteunt al jaren sportverenigingen en sportbonden die aangesloten zijn bij NOC*NSF. En omdat Rabobank 125 jaar bestaat, is er nu ook de Rabo Sportactie. Met deze actie komen klanten van 10 tot en met 20 jaar in aanmerking voor 125 euro Rabo Sportcadeau als zij sporten bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF. Zo wil Rabobank jongeren aanmoedigen om te (blijven) sporten.

  Uit onderzoek van NOC*NSF blijkt dat sportdeelname onder jongeren in deze leeftijdscategorie achterblijft. Dit terwijl samen sporten niet alleen goed is voor je gezondheid, maar je bouwt er ook de mooiste vriendschappen. Dat is de verbindende kracht van sporten bij verenigingen.

  Een sportclub is een plek waar je jezelf kunt zijn, je kunt ontwikkelen en doen wat je leuk vindt. Sporten in clubverband is dan ook goed voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Toch blijkt uit recent onderzoek van NOC*NSF dat het aandeel sportende jongeren tussen de 13 en 18 jaar nog altijd lager ligt dan voor 2020. Daar wil Rabobank met het Rabo SportCadeau verandering in brengen.

  Onze coöperatieve bijdrage

  Verenigingen brengen ons samen, benutten talenten en helpen mensen verder. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. We steunen daarom al jaren verenigingen middels Rabo ClubSupport. Als coöperatieve bank geven we zo ieder jaar een deel van onze winst terug aan de samenleving. En omdat we dit jaar 125 jaar bestaan, doen we daar dit jaar een schepje bovenop met deze Rabo Sportactie.

  Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op Rabo Sportactie – doe mee! - Rabobank

  Deze actie geldt voor zowel nieuwe klanten, als voor bestaande klanten die actief gebruik maken van hun betaalrekening bij Rabobank

  Actieperiode: De Rabo SportActie loopt van maandag 16 juni tot en met woensdag 31 juli 2024