• Ruilmiddag bij FC Uitgeest van de Jumbo-voetbalplaatjes was druk maar vooral gezellig

  7 nov 2019
 • De voetbalplaatjesruilmiddag van JUMBO in het clubhuis van FC Uitgeest was een groot succes. Binnen was het warm, druk en een geroezemoes van jewelste. Hier kreeg je pas echt een goed beeld van de populariteit van de voetbalplaatjes-actie. Vele belangstellenden, jongens en meisjes maar ook veel senioren, zijn deze middag op jacht naar de laatste voetbalplaatjes om het album compleet te krijgen.

  In het clubhuis zijn alle tafels en de bar in gebruik genomen en liggen vol met de dubbele plaatjes. De meeste bezoekers zijn in de weer met afstreeplijstjes en plaatjes doorspitten.

  De vele ouders en grootouders vonden het een gezellige middag. "Het grootste gedeelte van de nummers die ze nog zochten, hadden ze al snel bij elkaar maar met de laatsten was het toch nog wel even zoeken.

  Tevreden konden ze weer huiswaarts keren. De meesten dachten even snel een uurtje maar ja, dan ben je toch weer meer tijd kwijt dan je gedacht had hè. Zo'n middag is toch ook een sociaal gebeuren, enerverend maar vooral erg gezellig!"

  Deze voetbalplaatjes actie die voor de tweede maal bij JUMBO Uitgeest en FC Uitgeest werd gehouden, zorgde wederom voor een hype. Alle beschikbare voetbalplaatjes waren in de afgelopen maanden uitgereikt. Het was een geweldige leuke actie waar de kinderen, ouders en grootouders, JUMBO en FC Uitgeest met veel plezier op terugkijken!