• 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest
  • Sinterklaas op bezoek bij jeugd FC Uitgeest

    3 dec 2018
  • Zoals elk jaar heeft de Sint de jongste jeugd van FC Uitgeest weer bezocht. En wat was het weer een feest! Vrijdagavond 30 november speelden de Onder 8 en Onder 9 eerst een heus Sinterklaastoernooi. Na het eten van patat en een snack (bedankt Family!) en pizza's (bedankt Pyramide!) arriveerde Sint met zijn Pieten even na half 7. Van elk team nodigde de Sint spelers of leiders uit en werden nog enkele anekdotes gedeeld. Na vertrek van de Sint mochten de kinderen hun cadeau uitpakken en gingen zij met hun ouders weer naar huis. Bij deze nog dank aan alle hulpouders.

    Sinterklaas was zelf helaas verhinderd op zaterdagochtend maar hij had wel 2 Pieten naar FC Uitgeest gestuurd. De Onder 6 (trainingsgroep) en de Onder 7 (WK Mini Pupillen) waren blij verrast met hun komst en werden ruim voorzien van pepernoten. Ook zij kregen uiteraard een cadeau. De Pieten hebben ook nog even meegevoetbald met de jongste jeugd. Al met al weer een geslaagd festijn en FC Uitgeest ziet al weer uit naar de komst van Sint en zijn Pieten in 2019.