• 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest
 • Sportspreekuur Fysiotherapiepraktijk SMC Uitgeest heeft een sportspreekuur bij FC Uitgeest

  20 mrt 2019
 • Een van de vervelendste dingen voor een sporter is een blessure. Een snelle en deskundige beoordeling is dan ook van groot belang. In feite maakt het niet uit op welk niveau u sport, u wilt zo snel mogelijk weer optimaal kunnen bewegen en presteren.
  Daarom kunnen sporters terecht op het sportspreekuur, gehouden door Fysiotherapiepraktijk SMC Uitgeest.

  Het sportspreekuur is bedoeld voor alle sporters, dus zowel wedstrijd-, recreatieve- als jeugdsporters. Maar ook als u nog niet sport maar de intentie heeft, kunt u bij ons terecht.
  In aanmerking voor het spreekuur komen sporters met klachten, die zijn ontstaan tijdens het sporten, zowel acuut, als al langer bestaand. Sporters met klachten, die niet ontstaan zijn tijdens het sporten maar het sporten wel beperken of onmogelijk maken zijn ook welkom.
  Het probleem wordt geanalyseerd, wij zullen u adviseren, eventueel kan een nader onderzoek volgen. Is verdere behandeling noodzakelijk, dan verwijzen wij u naar de juiste behandelaar.

  Vaak is niet alleen het snelle herstel van belang, maar ook de preventie. Hoe voorkomen we deze blessure in de toekomst (hetgeen zeker relevant is als er sprake is van een zich herhalende blessure).

  Fysiotherapiepraktijk SMC Uitgeest heeft een sportspreekuur bij FC Uitgeest. 

  Het sportspreekuur is op maandagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur. 
  Het sportspreekuur wordt gehouden in de medische ruimte van Fysiotherapiepraktijk SMC Uitgeest. Dit is naast het clubhuis  van FC Uitgeest. De ingang is net na de bocht voor de parkeerplaats. Aan de gevel hangt een groot spandoek met "SMC Uitgeest" erop. Ook niet-leden zijn welkom tijdens het sportspreekuur.

  Fysiotherapiepraktijk SMC Uitgeest

  Adres: Zienlaan 3 1911TR Uitgeest 

  Telefoon: 0251-750 655

  E-mail: info@smcuitgeest.nl 

  Fysiotherapiepraktijk SMC Uitgeest bestaat sinds 1 april 2016 en is gevestigd in het pand links naast het clubhuis van FC Uitgeest aan de Zienlaan 3, te Uitgeest

  De praktijk is een dependance van de fysiotherapie praktijk SMC-IJmond in Beverwijk en heeft  meerdere fysiotherapeuten.
  Zo is Fysiotherapiepraktijk SMC Uitgeest gespecialiseerd in:

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Sportfysiotherapie en sportverzorging
  • Sport specifieke revalidatie
  • Dry Needling

  De fysiotherapeuten van SMC Uitgeest staan altijd voor u klaar en we bieden de hoogste kwaliteit. Wij trachten niet alleen de symptomen te behandelen, maar ook de oorzaak achter de klachten. Daarna onderhouden wij graag, met u, uw fitheid.

  Fysiotherapiepraktijk SMC Uitgeest