• Teamindelingen Jeugd FC Uitgeest seizoen 2019-2020 (verzonden via de mail op 8 juli)

  9 jul 2019
 • Komend seizoen spelen 550 jeugdleden bij FC Uitgeest en zij komen uit in 47 jeugdteams. De teamindeling was weer een flinke uitdaging en is met grote zorg gedaan door de coördinatoren, hoofdtrainers, trainers en teamleiders.

  Een grote jeugdafdeling brengt ook specifieke uitdagingen met zich mee. Wij zoeken bijvoorbeeld voor komend seizoen nog trainers en teambegeleiders. Heb je interesse of ken je iemand die komend seizoen onze jeugd wilt helpen om voetbalplezier te beleven? Neem dan contact op met onze sectie-coördinator! ( https://www.fcuitgeest.nl/jeugdbestuur/)

  Onze Club
  Informatie over onze club FC Uitgeest kun je vinden op onze website (tab Onze Club), zoals de Normen en Waarden ( https://www.fcuitgeest.nl/normen-en-waarden/ )

  Trainingen
  De trainingstijden staan op de teampagina van de website.
  De trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen vanaf zaterdag 17 augustus of wanneer de trainer dat wenst. JO6 start op zaterdag 31 augustus en JO7 t/m JO9 starten vanaf maandag 26 augustus.

  Bekerwedstrijden
  Starten op zaterdag 31 augustus.

  Competitiewedstrijden
  JO8 t/m JO10 starten vanaf zaterdag 31 augustus, zij spelen geen bekercompetitie. De overige teams starten vanaf 21 september.
  Bijlage: Speeldagenkalender

  De teamindelingen
  De teamindelingen zijn te vinden op:
  * Website FC Uitgeest onder het menu Teams ( https://www.fcuitgeest.nl/ )
  * Voetbal.nl app (vanaf 15 juli) ( https://www.voetbal.nl/voetbalnl-app )

  Namen van spelers mogen zonder toestemming van de persoon niet worden gepubliceerd. Dit is een gevolg van de wet bescherming persoonsgegevens (AVG).

  Zichtbaarheid wijzigen
  Een deel van de spelers staat als afgeschermd weergegeven. Dit is de standaard privacy-instelling van de ledenadministratie. De privacy-instelling kan alleen door de leden (ouders/verzorgers) zelf worden aangepast, via de voetbal.nl app.

  Voor meer informatie over de Voetbal.nl app zie de artikelen op de website van FC Uitgeest
  ( https://www.fcuitgeest.nl/zichtbaarheid-spelers-afgeschermd-beperkt-normaal/ )
  ( https://www.fcuitgeest.nl/voetbal-nl-app/ )

  Wij wensen iedereen een plezierig voetbalseizoen met mooie sportieve prestaties.

  Jeugdbestuur FC Uitgeest