• Tom Smit fietst mooi bedrag bij elkaar voor kankeronderzoek

  13 jan 2020
 • Tom Smit fietst 7,5 uur t.b.v. kankeronderzoek (foto: Margret Smit)

  Tom beleefde een fantastische dag: Veel lieve mensen zijn langs geweest om hem te steunen en een donatie te doen. Ook bezoekers die voor het Boarding Toernooi kwamen gaven een bijdrage. Alle donaties werden beloond met een lootje, waarmee men kans maakte op een gesigneerd voetbal shirt van AZ. Deze werd om 18.00 uur uitgereikt door AZ-speler Ferdy Druijf.  

  De opbrengst van de donaties was maar liefst € 717,-. Er werd nog een cheque van 250,- aangeboden door het Old Alkmaar Boarding Toernooi. Dus een totaalopbrengst van €967,-! 

  Dit is nog niet alles. Eind april is Tom van plan om na een uitwedstrijd van FC Uitgeest 1 van Utrecht terug naar Uitgeest te fietsen, samen met een groep Uitgeesters. Ook tijdens het ICGT bedrijventoernooi fietst hij voor hetzelfde goede doel en in augustus is de sportieve topper van plan mee te doen aan de 'Tour for Life'. Hij fietst dan 1300 kilometer van Italië naar Nederland in 8 dagen! Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. 

  Helaas zijn er mensen ook in de directe omgeving van Tom, die vechten tegen de ziekte. Zij moeten een zware strijd leveren en afzien om deze vreselijke ziekte hopelijk te overwinnen. Door middel van de aktie 'Tour for Life' hoopt Tom een mooi steentje bij te kunnen dragen aan baanbrekend kankeronderzoek door het Daniël den Hoed Fonds.

  Iedere donatie groot of klein is welkom, want samen maken we kanker kansloos! Steunt u Tom ook? Dat kan via tourforlife.nl/tom-smit