• Om klokslag 23.59 uur op maandag 13 november jl. sloot de Grote Clubactie zijn loketten om nog loten te verkopen. Tijd om de balans op te maken. En wat mogen we als FC Uitgeest trots zijn op de opbrengst! Ruim € 7.000 aan verkochte loten, dat is € 2.000 meer dan verwacht en in vergelijking met vorige jaren. De opbrengst komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling. Zo financieren wij de teamuitjes van de opbrengst. Maar ook het boardingtoernooi tijdens de kerstvakantie en het Sinterklaastoernooi voor de jongste jeugd. Het wordt dus meer dan goed besteed.

    FC Uitgeest dankt iedereen die loten heeft verkocht én gekocht. Van elk lot van € 3 gaat € 2,40 naar de club. Meer dan 100 (jeugd)leden hebben totaal 2.978 loten verkocht aan 1.441 personen. Zoals gezegd, zijn we blij met iedereen die een lot heeft verkocht maar de top 10 verkopers en de top 5 teams willen we graag in het zonnetje zetten.

     

    De top 3 verkopers (allen boven de 100 loten verkocht) gaan als dank een bijdrage van de club krijgen voor een leuke activiteit (bv. een voetbalwedstrijd of een attractiepark). Hiertoe wordt op korte termijn contact opgenomen met de ouders.

    Nogmaals, FC Uitgeest is erg blij met de opbrengst van dit jaar. Toch is er het gevoel dat we nog meer inkomsten uit de Grote Clubactie zouden kunnen halen. Om dat te bewerkstelligen zou de huidige organisator graag een team formeren om dit te bewerkstelligen. Wil je meehelpen aan een nog betere opbrengst voor de club? Kom dan in contact met jeugdvoorzitter Vincent van den Berg (jeugdvoorzitter@fcuitgeest.nl of 06-2260 3317)