• TopSupport sponsort nieuwe verlichting in trainingshal G-teams en jeugd FC Uitgeest

    22 feb 2021
  • Al meer dan 20 jaar staat op het sportcomplex van FC Uitgeest een romneyloods, genoemd naar een trainer die al vele talenten naar de top heeft begeleid: Henk Boonstra. De hal wordt veelvuldig gebruikt voor training door G-teams en door de allerkleinste jeugd. In tijden van zeer slechte weersomstandigheden kunnen ook de oudere leden hier terecht.

    De verlichting in de hal bestond al die jaren uit inmiddels verouderde TL-armaturen. Tel daarbij op dat er af en toe wat onderdelen naar beneden kwamen en het wordt duidelijk dat er iets moest gebeuren. Want vergis u niet; ook bij de G-teams lopen talenten rond die met gemak een bal in een baan rond de aarde kunnen schoppen! Wat te doen? Cor Feenstra, vrijwilliger bij FC Uitgeest en zo eentje waar het zeker niet aan daadkracht ontbreekt, had als zo vaak wel een oplossing. Cor is ook beheerder van TopSupport, een verzameling trouwe supporters van FC Uitgeest 1. Tesamen zijn al deze sponsors lid van BusinessClub FC Uitgeest en op deze manier ondersteunen zij de selectie. De supporters zien in deze roerige tijden echter niet veel terug van hun hobby, want de laatste voetbalwedstrijd is al bijna uit hun geheugen verdwenen. Hun bijdrage komt door het sponsoren van de nieuwe verlichting nu toch op een heel goede plek terecht! Namens G-teams en de allerkleinste jeugd: heel hartelijk dank. Ze kunnen nu risicoloos de bal weer eindeloos de lucht in jagen, hooghouden zo u wilt.

    De nieuwe verlichting is vakkundig aangelegd door Jonker Technische Installaties te Uitgeest. Ze waren de winnaar van de offerteronde en zijn ook lid van BusinessClub FC Uitgeest. De binnenkant van het dak van de loods ziet er nu weer ‘retestrak’ uit, hangt vol met Led-armaturen en dat zorgt voor een betere verlichting, kost minder en is duurzamer. Wat wilt u nog meer? En dat allemaal dankzij TopSupport!

    Het 1e G-team wil TopSupport graag ook nog op een andere manier bedanken. Ze dagen de toptalenten van TopSupport uit om, zodra het weer mag uiteraard, een heuse voetbalwedstrijd tegen elkaar te spelen. Eens kijken welke spieren er dan weer allemaal worden herontdekt bij de supporters…