• Trainer Hilmar de Groot blijft volgend seizoen bij FC Uitgeest

    10 jan 2022
  • Hilmar de Groot is ook volgend seizoen trainer van FC Uitgeest. De oefenmeester uit Beverwijk heeft zijn contract met de club met een seizoen verlengd. Voor Hilmar de Groot wordt dat zijn derde seizoen als eindverantwoordelijke bij FC Uitgeest, dat uitkomt in de 1e klasse A.

    Net als in het vorige seizoen is Corona een behoorlijke spelbreker in het competitieverloop. Weliswaar zijn er op dit moment meer wedstrijden gespeeld als in het vorige seizoen, maar is het op dit moment heel onzeker hoe het verdere competitieverloop zal zijn.

  • Wel is het voor de selectie en de hoofdtrainer een goede zaak dat hij vanaf nu de medewerking gaat krijgen van een assistent-trainer. Na het vertrek van Rene van Marsbergen was er een vacature voor deze functie ontstaan en vanaf deze maand is deze weer ingevuld en wordt Hilmar geassisteerd door Frans Stam. Een bekende voor de vereniging. In het verleden is Frans bij FC Uitgeest werkzaam geweest als trainer van de JO19 en als Voetbal Technisch Co√∂rdinator van de jeugdafdeling.

  • Tom Smit de trainer van FC Uitgeest 2 heeft aangegeven dat hij stopt.

    De technische commissie zal de komende tijd gebruiken om gesprekken te voeren met de bestaande stafleden en zal trachten de staf weer compleet en gereed te maken voor het nieuwe seizoen.