• Uitgifte teamtassen voor de jeugd en omruilen sleutels voor de sportaccommodatie op dinsdag 28 augustus

  23 aug 2018
 • De teamtassen zijn gevuld met de  wedstrijdkledingen en de tassen staan klaar. De uitgifte van al dit moois gaat gebeuren op dinsdag 28 augustus van 19:30 uur tot 21:00 uur. De sectieo√∂rdinatoren reiken de tassen uit aan de teams. Verzoek aan de leiders/coaches om zich op deze dinsdag te melden bij de club (wedstrijdsecretariaat) om de spullen in ontvangst te nemen. Dan heeft u ook de mogelijkheid om de bestaande sleutels van de sportaccommodatie in te leveren en om te ruilen voor nieuwe sleutels. De oude sleutels zijn niet meer in gebruik!

  Met de uiterste zorg zijn de teamtassen weer gevuld. Mochten er desondanks vragen of opmerkingen zijn over de inhoud van de teamtas, dan kunt u dit kenbaar maken aan Stefan Cnossen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar stefcnossen@xs4all.nl met opgave van het team, naam jeugdleider en de opgave van hetgeen er niet klopt of ontbreekt.

  In de afgelopen maanden is Stefan Cnossen ontelbare uren bezig geweest met de controle, herverdeling en aanvulling van alle wedstrijdkleding. Vanaf de start van het seizoen 2018-2019 lopen alle jeugdteams er dus weer netjes bij. Eenheid binnen onze vereniging met de mooie unieke FC Uitgeest  tenues van JAKO.

  Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor de staat van de wedstrijdkleding. In de teamtas zit een wasvoorschrift en wij verzoeken de ouders/verzorgers om deze te lezen en te hanteren bij het wassen.

  Onze boodschap: wees met elkaar zuinig op de prachtige kleding, zodat alle spelers er ook de komende seizoenen verzorgd bijlopen. Houd je aan de spelregels en spreek elkaar hier, indien nodig, op aan!

  PS Op de nieuwe website is het mogelijk om een teamfoto te plaatsen. Het zou leuk wezen als er bij de start van de eerste voetbalwedstrijden een teamfoto wordt gemaakt en deze wordt verzonden naar de websitebeheerder website@fcuitgeest.nl Graag met vermelding van het team. Wij zorgen ervoor dat deze4 foto wordt geplaatst op de betreffende teampagina op de website!