• Uitnodiging FC Uitgeest | AZ - PEC Zwolle op 30 oktober om 21:00 uur

  14 okt 2021
 • Op zaterdag 30 oktober om 21:00 uur speelt AZ de wedstrijd AZ - PEC Zwolle. AZ nodigt alle leden van FC Uitgeest graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is.

  Voor €2,50 kan er een kidsbox met een pakje drinken en een zakje chips meebesteld worden. Ook zijn de AZ Sjaals speciaal voor deze actie met korting verkrijgbaar.

  Er kan ook nog geld verdient worden voor FC Uitgeest want voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

  Bestellen

  Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak. In dat vak krijg je later van AZ een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

  Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart! Bestellen kan via de volgende actielink:

  https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azpeczwollefcuitgeest

  Alle kaarten worden ingedeeld in het tijdslot 19:15 - 20:15u. Tussen deze tijdstippen kan het stadion betreden worden. Alle bezoekers vanaf 13 jaar dienen in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs (voor meer informatie zie AZ.nl/wedstrijden) icm een geldig legitimatiebewijs.

  Onze vereniging kan bestellen t/m:

  Maandag 25 oktober 23.59 uur

  Na afloop van de actie kun je je bestelling ophalen bij FC Uitgeest:

  Woensdag 27 oktober om 19.00 uur in het wedstrijdsecretariaat