• Voetbal.nl app

  VOETBAL.NL, DÉ VOETBAL APP VOOR VOETBALLERS EN VOETBALLIEFHEBBERS.

  Met de voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.

  Registreren en account

  Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met je e-mailadres.

  Registreren kan ook via de website www.voetbal.nl

  Let op: ben je lid van FC Uitgeest.? Gebruik dan bij het registreren voor de app hetzelfde e-mailadres als dat bij de club bekend is.

  Bij twijfel kun je dit navragen via ledenadminisr ledenadministratie@fcuitgeest.nl. Wij kijken dan z.s.m. voor je na met welk e-mailadres je in onze ledenadministratie staat.

  Ook wijzigingen in je e-mailadres (of andere gegevens) kun je via ledenadministratie@fcuitgeest.nl  doorgeven.

  Na je registratie ontvang je een e-mail waarmee je je nieuwe account bevestigd.

  Let op: ben je ook spelend lid van FC Uitgeest./ de KNVB? De profielfoto in je voetbal.nl app is ook je spelerspasfoto! Dit is door de KNVB zo gekoppeld. Zorg dus dat je goed herkenbaar op de foto staat, anders kan de scheidsrechter bepalen dat je niet mag spelen!

  Dit account kun je gebruiken voor Voetbal.nl én voor de KNVB Wedstrijdzaken app (voor leden).

  Met dit account kun je onder andere inzien welke persoonsgegevens voor dit account zijn vastgelegd. Als lid van een vereniging/de KNVB kun je de digitale (KNVB) pas bekijken en de zichtbaarheid van je naam en foto voor andere gebruikers van Voetbal.nl instellen. 
  Meer informatie over het gebruik van je persoonsgegevens vind je bij de instellingen en kun je nalezen in de informatie over het gebruik van persoonsgegevens.

  Hulp nodig bij het stap voor stap registreren?

  Klik dan hier: https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000108971-registreren-en-inloggen-in-de-app-voetbal-nl 

  Gebruiken meerdere gezinsleden hetzelfde e-mailadres?

  Na het inloggen vindt de koppeling van je account aan een persoon plaats. Om je persoonlijke programma te krijgen moet het e-mailadres van je account overeenkomen met het e-mailadres dat bij jouw profiel bij de vereniging is geregistreerd. 

  De koppeling aan de persoon vindt na inloggen automatisch plaats. Als de account aan meer dan 1 persoon gekoppeld kan worden, omdat er meerdere personen zijn met jouw e-mailadres (bijvoorbeeld je kinderen), zul je na inloggen moeten kiezen aan welke persoon je wilt koppelen. Door uit te loggen en opnieuw in te loggen, kan je opnieuw kiezen aan welke persoon je het account wilt koppelen.               

  Veelgestelde vragen

  We hebben allerlei nuttige en handige informatie over de app voor je klaar staan. Heb je een vraag over de app? Dan kun je het antwoord wellicht al vinden bij onze veel gestelde vragen