• Voetbal.nl en Wedstrijdzaken apps

  VOETBAL.NL, DÉ VOETBAL APP VOOR VOETBALLERS EN VOETBALLIEFHEBBERS.

  Met de voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.

  Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een voetbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van voetbal houdt!

  Hoe doet het vierde het? Het eerste van mijn oude club? Hoe doet mijn buurjongen het? Blijft de kleindochter maar winnen? Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s!

  Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app kan doorgeven, de man-of-the-match kunt kiezen en direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.

  Meer informatie over registratie en gebruik van de Voetbal.nl app vind je hier: Voetbal.nl app | FC Uitgeest

  De app KNVB Wedstrijdzaken

  Naast de Voetbal.nl app is er ook een KNVB Wedstrijdzaken app.

  Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter?
  Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken (voor iOs en Android). Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

  Meer informatie over registratie en gebruik van de KNVB Wedstrijdzaken App vind je hier: Wedstrijdzaken app | FC Uitgeest