• Voetballen voor de jeugd gaat ‘gewoon’ door bij FC Uitgeest

  27 okt 2020
 • Het zijn bijzondere tijden. Dat merken we allemaal aan den lijve. Veel kan niet meer of is beperkt toegestaan. Gelukkig mag er door kinderen nog wel gesport worden en van die mogelijkheid maken we bij FC Uitgeest ook ruim gebruik. Uiteraard wel met in acht  name van de voorzorgsmaatregelen. Wat bijvoorbeeld betekent dat er helaas geen toeschouwers zijn toegestaan en het clubhuis dicht is.
   
  Op zaterdagochtend 24 oktober werd er dus ‘gewoon’ gevoetbald bij FC Uitgeest. Zo traint onze allerjongste jeugd (Onder 6) van 9.00 tot 10.00 uur onder leiding van Henk, Niels en Max in de Henk Boonstra Loods. Dat zijn inmiddels alweer 20 kinderen, fijn dat de aanwas blijft. De Onder 7 speelt van 8.45 tot 9.30 uur het zogenaamde WK. In landentenues gestoken spelen zij in toernooivorm een 3-tal onderlinge wedstrijden en wordt afgesloten met penalty’s. Ook de Onder 8 en de Onder 9 willen in het ritme blijven en speelden ook diverse onderlinge wedstrijden. En na 10.00 uur is er ook door diverse secties gevoetbald. Heel fijn om te zien dat de leiders en coördinatoren energie steken om zoveel mogelijk het voetballen te faciliteren.
   
  Ben je nog geen lid van FC Uitgeest en wil je een keer komen proeftrainen? Uiteraard is dat mogelijk! Meld je hiervoor aan via https://www.fcuitgeest.nl/aanmeldformulier, via jeugdvoorzitter@fcuitgeest.nl of via 06-22603317.