• 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest
 • Voetbalquiz FC Uitgeest op zaterdagavond 9 februari

  26 jan 2019
 • In navolging van andere verenigingen in de omgeving, gaat bij FC Uitgeest nu ook een ware voetbalquiz plaatsvinden. En wel op zaterdagavond 9 februari 2019. Zet deze datum dus alvast in je agenda! Deelname is mogelijk voor teams van 3 tot 5 personen en je dient een link te hebben met FC Uitgeest (als lid, als ouder, als vrijwilliger, als supporter, etc.). Loopt jouw hoofd ook over van feitenkennis uit het seizoen ‘80/’81? Of ben je meer dan gemiddeld geïnteresseerd in de competitie van Moldavië? Geheid dat je dan aan je trekken komt!

  De quiz wordt gemaakt door een extern bedrijf. In de quiz willen we ook vragen over FC Uitgeest, USVU en VV Uitgeest opnemen. Dus het wordt zeker een feest der herkenning. Naast actieve deelname aan de quiz gaat het vooral om het hebben van een hele gezellige avond. Dus hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

  Zou je graag helpen deze avond tot een succes te maken? Meld je dan bij Vincent van den Berg (06-22603317 of vincent.vandenberg@ziggo.nl).

  Inschrijven voor de voetbalquiz is nog mogelijk tot uiterlijk 1 februari!

  Er zijn al veel koppels. Maar er kunnen er nog wel een paar bij.
  Ook zijn er nog diverse deelnemers die nog een ' koppelmaat' zoeken. Geen probleem. Geef je op zodat we hier leuke, nieuwe teams van kunnen samenstellen. Neem contact op met Vincent van den Berg.