• Voorbeschouwing FC Uitgeest – AGB op zondag 15 mei

    10 mei 2022
  • FC Uitgeest heeft de vorm eindelijk te pakken! De laatste nederlaag (tegen koploper Kampong) is alweer bijna twee maanden geleden en met name achterin staat het als een huis. Inmiddels staat de ploeg van Hilmar de Groot (die ook volgend seizoen voor de groep zal staan) in het linkerrijtje en kan de blik naar boven. Het seizoen begint inmiddels richting het einde te lopen, met hierna nog maar drie wedstrijden, waarvan een thuis.
    Tegenstander AGB staat slechts twee punten achter Kampong op een tweede plaats. De Amsterdammers leden hun laatste nederlaag in februari tegen… FC Uitgeest. Ze zullen er dus alles aan doen om vandaag wel te winnen zodat het weleens een hele mooie wedstrijd zou kunnen worden. En dan ook nog eens met prachtig weer! Onze jongens hebben uw steun keihard nodig dus laat u vooral horen (op een positieve manier uiteraard) wellicht wordt het dan een nog mooiere middag.

    Wij wensen iedereen een fijne – en sportieve wedstrijd toe en nodigen eenieder na afloop weer van harte uit voor een hapje en een drankje in ons immer gezellige clubhuis. Graag tot ziens bij FC Uitgeest!

    PJB