• Vrijdagavond start de 18(plus) , 30(plus) en 35(plus) competitie

  18 sep 2022
 • Het is weer zover een nieuw voetbalseizoen is weer begonnen en dus gaan ook wij weer van start met een 18+ en 30+ team voor de vrouwen en drie 35+ voetbal voor de heren op de vrijdagavond bij FC Uitgeest!

  Na een flink aantal maanden welverdiende rust zal iedereen wel weer hersteld zijn en heeft iedereen hopelijk ontzettend veel zin in een nieuw seizoen. Daarnaast heeft ongetwijfeld iedereen zijn conditie op peil gehouden in de vakantie, dus we zijn dan ook ontzettend nieuwsgierig naar het niveau tijdens de eerste wedstrijden!

  De eerste avond staat gepland op vrijdag 23 september. Op vrijdag 7 oktober ontvangt FC Uitgeest alle vrijdagteams op het sportpark van FC Uitgeest.

  Nieuw: Vrouwen 18+ team

  Vanaf het seizoen ‘22/’23 start de KNVB met het aanbieden van 7x7 Voetbal voor de leeftijdscategorie 18+. Deze leeftijdscategorie, die geldt voor alle leeftijden boven de 18 jaar, wordt toegevoegd aan de al bestaande leeftijdscategorieën van 30+ voor vrouwen en 35+ en 45+ voor heren. 
  Het steeds populairder wordende 7x7 Voetbal is het ideale aanbod voor voetballers om toch te blijven voetballen met hun eigen vrienden. Het doel van 7x7 Voetbal 18+ is dan ook het bij elkaar houden van teams die niet meer een elftal bij elkaar kunnen krijgen.

  Voor het FC Uitgeest Vrouwen 18+ team hebben veel vrouwen zich aangemeld, die in het afgelopen seizoen nog speelden in het Vrouwen seniorenteam op zondag. We zijn benieuwd naar hun ervaringen van deze competitievorm.

  7x7 voor- en najaarsreeks

  Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule. Voor de voorjaarsreeks wordt er, indien mogelijk, een nieuwe indeling gemaakt en wordt er opnieuw gespeeld op vier vrijdagavonden. 

  35+ Voetbal ook op zondagochtend bij FC Uitgeest

  Lekker een potje voetballen of trainen met en tegen leeftijdsgenoten. Het is al enige jaren een succesvolle aanvulling voor menig voetballer, die op deze wijze het voetballen kunnen voortzetten.

  Sinds enige weken is het 35+ Voetbal weer gestart op de zondagochtend. Ondertussen een bekend fenomeen en veel personen maken hiervan al gebruik. Dus op zondagochtend wordt er niet uitgeslapen, maar ga je weer lekker voetballen en even na 10 uur ben je weer thuis.

  Heb jij ook belangstelling om op zondagochtend mee te doen? Wil je meer informatie, dan kan je contact opnemen met Jasper Nugteren (06-2901 6847).