• Vrijwilligerswerk - Helpt u ook mee!

  Bij FC Uitgeest komen regelmatig vacatures beschikbaar. Deze vacatures hebben we geplaatst op deze  pagina, zodat iedereen direct kan lezen aan welke ondersteuners en vrijwilligers FC Uitgeest behoefte heeft. Het bestuur hoopt dat veel leden en ouders zich zullen aanmelden voor een van de beschikbare functies, want zonder hulp en steun van hen kunnen we niet. Heb jij belangstelling om hierover in gesprek te gaan, dan nodigen wij jou graag uit! Neem hiervoor contact op met de betreffende genoemde persoon of met Koen Ruiter (bestuurslid vrijwilligerszaken) 06-5021 3389 of stuur een e-mail naar vrijwilligers@fcuitgeest.nl

   

  Functienaam

  Omschrijving

  Informatie bij:

  Secretaris

  Bij FC Uitgeest ben je als secretaris het communicatie cement tussen het bestuur, leden en externe partijen. Taken zijn o.a. het opstellen van de agenda, verslaglegging van vergaderingen, opstellen en versturen van correspondentie richting leden, KNVB en andere partijen. De ledenadministratie en het wedstrijdsecretariaat behoort niet tot het takenpakket van de secretaris.

  Louis Reuzenaar (secretaris) 06-1058 9209 secretaris@fcuitgeest.nl      Frans van Zijl (voorzitter) 06-2214 6655 voorzitter@fcuitgeest.nl

  Schoonmaker(s) vloer clubhuis

  De vereniging is op zoek naar één of meerdere vrijwilligers, die de vloer van het clubhuis op maandagochtend willen schoonmaken.  Het is ongeveer twee uur werk. Het is gezellig met alle andere vrijwilligers en om 10.00 uur wordt er met de hele groep vrijwilligers samen koffie gedronken.

  Martin van Klinken (bestuurslid Accommodatie) 06-5246 4093 of stuur een e-mail naar mvanklinken@casema.nl

  Consul

  De consul is die functionaris die aan de hand de weers- en terreinomstandigheden, de geschiktheid van een speelveld bepaald voor het spelen van voetbalwedstrijden en/of  trainingen.

  Martin van Klinken (bestuurslid Accommodatie) 06-5246 4093 of stuur een e-mail naar mvanklinken@casema.nl

  Medewerker Commerciële Commissie

  Doordat een aantal vrijwilligers van deze commissie zijn gestopt, is de vereniging op zoek naar enkele vrijwilligers die samen met de bestaande vrijwilligers deze commissie vorm willen geven.

  Stefan Cnossen (bestuurslid commerciële commissie, 06-2154 5153 Of stuur een e-mail naar sponsoring@fcuitgeest.nl

  Coördinator Jeugd-scheidsrechters

  Als coördinator van de jeugdscheidsrechters ben je het aanspreekpunt van alle jeugdscheidsrechters. Verder ben je onderdeel van het jeugdbestuur en hun expert op het gebied van scheidsrechterszaken. Je begeleid en ondersteund de jeugdscheidsrechters, onder meer door het verzorgen van wedstrijdbegeleiders op de wedstrijddagen, door het samen met hen uitzetten van eventuele opleidingstrajecten/cursussen en door het aanstellen van inhoudelijke begeleiders vanuit de scheidsrechterscommissie. Je maakt de planning voor de wedstrijddagen van de jeugd en zorgt er voor dat alle wedstrijden (regulier, beker, toernooi en vriendschappelijk) worden voorzien van een adequate scheidsrechter.

  Patrick Putter (Jeugdvoorzitter) 06-2053 6255 of Koen Ruiter (Bestuurslid Vrijwilligerszaken) 06-5021 3389. Of stuur een e-mail naar vrijwilligers@fcuitgeest.nl

  Lijnentrekker

  Bent u die vrijwilliger, die graag het rechte pad bewandeld en de eenvoud in kalk herkent. Dan hebben wij de uitdaging, die u zoekt; lijnentrekker op het sportpark De Koog. Het gaat slechts om enkele uren per week.

  Ruud Colette (accommodatie-medewerker) 06-2933 4402 of Martin van Klinken (Bestuurslid Accommodatie) 06-5246 4093. Of stuur een e- mail naar accommodatie@fcuitgeest.nl

  Scheidsrechters

   

   

   

  De scheidsrechter leidt voornamelijk wedstrijden van JO19, JO17, JO15 en senioren. Kandidaten dienen minimaal 16 jaar te zijn en kunnen een, door FC Uitgeest betaalde, KNVB opleiding volgen. Zie voor informatie over scheidsrechters en opleidingen https://www.fcuitgeest.nl/scheidsrechterzaken/  Van de gediplomeerde BOS/Veld scheidsrechters wordt verwacht dat zij, indien beschikbaar, op oproepbasis met enige regelmaat thuiswedstrijden van FC Uitgeest teams gaan leiden.

  Wim Wiebes (coördinator seniorenscheidsrechters) 06-46293807. Of stuur een e-mail naar whoberry@ziggo.nl

  Gastheer of Gastvrouw op het wedstrijd-secretariaat

  Enkele malen per seizoen bent u onze gastheer of gastvrouw op de zaterdagochtend of zaterdagmiddag in het wedstrijdsecretariaat. U   ontvangt de bezoekers en de scheidsrechter en zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen bij FC   Uitgeest.

  Koen Ruiter (Bestuurslid Vrijwilligerszaken) 06-5021 3389. Of stuur een e-mail naar vrijwilligers@fcuitgeest.nl

   

  Clubhuis-Medewerkers (zaterdag)

  Eenmaal per 5 weken bent u vrijwilliger op de zaterdagochtend of zaterdagmiddag en helpt u in een team in de koffie en snackhoek

   

  Paul Jan Bijman (clubhuisbeheerder zaterdag) 06-52063345. Of stuur een e-mail naar paul-janbijman@hotmail.com 

  Clubhuis-medewerkers (zondag)

  Tweemaal per seizoen bent u op zondagmiddag vrijwilliger die helpt in de koffie en snackhoek. U werkt samen met drie andere vrijwilligers en u staat ingedeeld bij thuiswedstrijden van het eerste elftal. Deze dienst loopt van 13.00 uur tot 17.00 uur.

  Paul Klijn (clubhuisbeheerder) 06- 5435 7692 Of stuur een e-mail naar paul.klijn@outlook.com

  Clubhuis-medewerkers (zondag)

  Eenmaal per 5 weken bent u vrijwilliger op zondagochtend en helpt u in de koffie en snackhoek. U werkt samen met twee spelers van een senioren of JO19 team U zorgt voor een goede start en zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de rest van de zondag. Deze dienst loopt van 9.00 uur tot 13.00 uur.

  Paul Klijn (Clubhuisbeheerder) 06- 5435 7692. Of stuur een e-mail naar paul.klijn@outlook.com

  Schoonmakers clubhuis

  Na het weekeinde moet het clubhuis weer worden schoongemaakt. Het gaat om twee uurtjes eens in de 4 weken op maandag of dinsdagmorgen.

  Tiny Groen (schoonmaakster) 0251-315707. Of stuur een e-mail naar meyertiny@live.nl         Marja Langendijk (schoonmaakster) 0251-316926                              Inge Winter (schoonmaakster) 0251-315193

  Voetbal bij FC Uitgeest wordt mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers! Helpt u ook mee?