• Dit jaar, iets later dan normaal, alsnog een woordje van de voorzitter.

  Natuurlijk wens ik iedereen een gelukkig en gezond 2022 toe met hopelijk, EINDELIJK, zicht op het aflopen van deze nare, langslepende ‘Corona-periode’ die zoals de Spanjaarden het zien, over een paar maanden zal overgaan in een ‘normale’ griep die de naam Corona draagt. Natuurlijk, het blijft oppassen en wij houden ons uiteraard aan de maatregelen, maar iedereen is het natuurlijk zat.

  Zelf zijn we ook deze week thuis in quarantaine, gelukkig dankzij alle vaccinaties, vallen de klachten mee maar ook wij zijn, net als zovelen op dit moment ge-omnikron-aliseerd…aankomende maart zitten we er al 2 jaar ‘in’ met z’n allen.

  Gelukkig gaat het met de club best goed.

  Sportief gezien gaat het met het 1e en 2e van FC Uitgeest momenteel wat minder omdat er veel blessures zijn. Dit kan natuurlijk ook niet anders met zoveel onregelmatigheid bij het trainen en de competitiewedstrijden de afgelopen maanden. Dit hoor je ook bij andere clubs heel veel.

  Met de vrouwen gaat alles volgens plan dus dat is fijn, die zijn stabiel.

  De Jeugd doet het erg goed, zowel de lagere – als de hogere jeugd .

  En onze G-sectie doet het als vanouds heel goed, die blijven gaan als een speer, daar zijn we trots op.

  Met de club gaat het financieel eigenlijk ook wel prima. Ondanks de gemiste inkomsten van het clubhuis zijn we wel in staat geweest om goed op de kosten te letten. E.e.a. is ook uitgebreid toegelicht tijdens de Algemene Ledenvergadering afgelopen November.

  Er is natuurlijk wel weer veel gebeurd op het terrein; de zonnepanelen zijn ingelost en zoals jullie allemaal hebben kunnen zien; de nieuwe tribune staat! Vanaf het nieuwe jaar zijn we nog volop bezig met de volgende fases van dit enorme project. De besprekingsruimte, die we onder de tribune willen maken, zal in fases afgemaakt moeten worden, hiervoor is er nog meer geld nodig wat we de komende maanden zullen moeten verkrijgen uit o.a. de stoeltjesactie. De stoeltjesactie loopt best aardig en gelukkig zijn er al veel enthousiaste mensen die deelnemen, maar dit kan nog beter! Daarom zullen we ook hier de komende weken weer volop de aandacht op gaan vestigen.

  De accommodatie ligt er verder top bij, het groen en het onderhoud van het park loopt top.

  Het aantal leden blijft nagenoeg gelijk dus daar zien we geen enorme verschuivingen, gelukkig.

  De komende weken zullen we opstarten met de voorbereidingen voor het 25 jarig bestaan van onze fusieclub. Een speciale werkgroep is hiervoor samengesteld en we zijn druk bezig om in het weekend van 22 tot en met 24 april, 25 uur achterelkaar te kunnen gaan voetballen. Tevens zullen er tegelijkertijd volop leuke activiteiten georaganiseerd worden, het wordt geweldig!

  Door Corona, jawel ik noem het nog een keer, blijft het nog steeds lastig om alle zaken die spelen goed op te pakken en het liefst gaan we met z’n allen gewoon weer lekker voetballen, maar we zullen nog even geduld moeten hebben. We hopen wel dat er snel een nieuwe fase aanbreekt waarin we weer lekker kunnen genieten van de voetbal en alle leuke activiteiten die we aan het plannen zijn, ik hef mijn glas erop! Proost op het nieuwe jaar, dat 2022 in veel opzichten weer positiever mag zijn!