• Zondag 30 september na afloop van FC Uitgeest - Velsen live muziek met Dave Giacomini

  26 sep 2018
 • Op zondag 30 september speelt FC Uitgeest 1 haar eerste thuiswedstrijd.  Het betreft een wedstrijd tegen Velsen 1. Een wedstrijd tegen de voormalige club van onze hoofdtrainer Ton Pronk en zijn assistent Iwan Kolf. We hopen dat het beter gaat dan afgelopen zondag waarbij FC Uitgeest teleurstellend uit de startblokken kwam met een 2-1 nederlaag tegen NVC in Naarden. Voor Velsen is dit de eerste competitiewedstrijd, daar de wedstrijd van vorige week werd afgelast.

  Wij hopen dat het een mooie wedstrijd gaat worden en dat er veel supporters komen

  Na afloop van de wedstrijd is er live muziek in clubhuis met medewerking van  Dave Giacomini. Genoeg ingrediĆ«nten dus komende zondag voor een mooie sportieve zondag en een gezellig feestje na afloop.

  Over Dave Giacomini

  De Noord Hollandse Dave Giacomini is al meer dan 10 jaar actief als zanger. Hij is geboren in Amsterdam en nu woonachtig in Haarlem samen met zijn vrouw, twee dochters en zoon. In de geluidsstudio van zijn tweelingbroer, genaamd Music-Experience was Dave veel te vinden. Uiteindelijk heeft hij de stap genomen om voor zichzelf te beginnen.Zijn eerste optreden was op Koninginnedag 2001 op de Dappermarkt in Amsterdam, na dit optreden werd Dave een veel gevraagde zanger voor Hollandse avonden.

  -          September 2013 is de single "Als je naar me lacht" uitgebracht;

  -          September 2017 is de single   "Waanzinnig"  Uitgebracht.