• 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest 100 Jaar Voetbal in Uitgeest
 • Zondag 9 december zanger Bernhard Karsten live in het clubhuis en op het hoofdveld het spel “Waar schijt de koe?”

  3 dec 2018
 • Op zondag 9 december speelt FC Uitgeest 1 haar laatste thuiswedstrijd van 2018.  Het betreft een wedstrijd tegen Hillegom 1. Een belangrijke wedstrijd om aansluiting te houden met de top en om de mooie serie van de laatste weken vast te houden.

  Wij hopen dat het een mooie wedstrijd gaat worden met veel publiek om het FC Uitgeest team te ondersteunen.

  Na afloop van de wedstrijd is er live muziek in clubhuis met medewerking van Bernhard Karsten en buiten op het hoofdveld draait de koe zijn rondjes om uiteindelijk een mooie vlaai te deponeren op een mooi plekje op het hoofdveld. Genoeg ingrediënten dus komende zondag voor een mooie sportieve zondag en een gezellig feestje na afloop.

  Loten voor dit oudhollandse spel kunt u kopen bij de selectiespelers of het begeleidingsteam van FC Uitgeest 1! Prijs per lot € 10 en de hoofdprijs is € 1.000.

  BERNARD KARSTEN-Dé zanger voor feesten en partijen!

  Deze rasentertainer zit in 2016 alweer 10 jaar in het vak. Met gemiddeld 100 (avondvullende) optredens per jaar weet hij elk feest tot een waar succes te maken! Met een zeer uitgebreid repertoire van Hazes tot Borsato en van Disco tot Rock & Roll zal het feest nooit gaan vervelen!

  Uiteraard wordt er op professionele wijze ingespeeld op de wensen van het publiek. Ook het doormixen van de pauzemuziek is geen enkel probleem. Het draaien van verzoekjes in de pauzes of tijdens de live sets behoort ook tot de mogelijkheden.

  Bernard Karsten beschikt over een professionele geluidsinstallatie (tot +- 200 personen) welke afgesteld zal worden op een voor iedereen aangenaam geluidsniveau.

  Kortom; Bernard Karsten zorgt voor een zeer geslaagd feest! U komt toch ook!

  Programmavoor december en januari:

  Donderdag 13 december vanaf 19:00 uur

  Oldstars walking football

  Zaterdag 22 december vanaf 21:00 uur

  Kerstmuziekfeest met Go Round Drive In show

  Zaterdag 29 december vanaf 9:00 uur

  Boardingtoernooi voor de Jeugd in Sporthal De Zien

  Zondag 30 december vanaf 9:00 uur

  Boardingtoernooi voor de Jeugd in Sporthal De Zien

  Zondag 6 januari om 14:00 uur

  Nieuwjaarswedstrijd FC Uitgeest 1-OUD FC Uitgeest

  Zondag 6 januari om 15:00 uur

  Nieuwjaarsinstuif in het clubhuis