• VriendenLoterij steunt de Jeugd en het G voetbal van FC Uitgeest

  2 aug 2021
 • FC Uitgeest wil jaarlijks extra activiteiten blijven organiseren voor de jeugd en het G voetbal. Het Sinterklaasfeest, het Boardingtoernooi in de sporthal en de organisatie van het  FC Uitgeest jeugdtoernooi. Dit kan niet alleen uit de contributie worden betaald. Hiervoor hebben wij dus extra financiële middelen nodig! Via de VriendenLoterij kun je FC Uitgeest bij deze ambitie helpen.

 • Door de FC Uitgeest fans die meespelen in deze loterij, kan FC Uitgeest deze extra activiteiten blijven organiseren. Word ook deelnemer van de Vriendenloterij en als u al deelneemt aan de Vriendenloterij verander uw Goede Doel in FC Uitgeest.

  De Vriendenloterij bij FC UItgeest

  Als u rechtstreeks inschrijft, vergeet dan niet om FC Uitgeest aan te geven als het goede doel. Speelt u al mee dan kunt u het goede doel veranderen naar FC Uitgeest. Uw bijdrage verandert niet, maar door deze wijziging ondersteund u in het vervolg FC Uitgeest 

  https://mee-spelen.vriendenloterij.nl/landing

  Als u op deze pagina bent aangekomen dan moet u nog de volgende stappen maken:

  1. Dat u een club of stichting naar keuze wilt ondersteunen;
  2. Op de volgende pagina kliukt u het rechter gedeelte aan – een club of vereniging naar keuze;
  3. Zoek op naam of plaats. Hier vult u in FC Uitgeest en klik daarna op het vergrootglas;
  4. Kies FC Uitgeest en daarna kunt u uw gegevens invullen.

  Juist nu is uw deelname belangrijk, want met uw deelname steunt u FC Uitgeest, zodat de vereniging ook in de toekomst deze activiteiten kan blijven organiseren.

  Vul uw gegevens in, speel de eerste maand gratis mee en maak kans op € 250.000,- én ruim 100.000 andere prijzen!